Feedback
Alle Keukenzaken Beoordeeld
Plaats
Aantal ervaringen
Rijssen (Overijssel)
254 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
261 ervaringen
Rijssen (Overijssel)
29 ervaringen
Genemuiden (Overijssel)
52 ervaringen
8,6
I-Kook
Hengelo OV (Overijssel)
279 ervaringen
Woudenberg (Utrecht)
49 ervaringen
Middelharnis (Zuid-Holland)
199 ervaringen
8,0

Waterink Keukenmakerij

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0523-216992 | Handelstraat 3a, 7772 TS Hardenberg
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Waterink Keukenmakerij
Wij zijn een keukenbedrijf dat met standaardkeukens werkt, maar ook op maat gemaakte houten keukens maakt en verkoopt. Wij adviseren, ontwerpen, produceren en plaatsen zelf. Wij renoveren ook heel veel keukens, kortom, de keukenspecialist van Hardenberg.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Waterink Keukenmakerij. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Aanrader”
Door Ties op vrijdag 30 nov 2018 '18
Oersterk. Folie van de keuken is anderhalf jaar geleden verwijderd en de frontjes zijn gespoten. Toen al bijzonder tevreden: vriendelijk, duidelijk, op tijd, vakkundig en prachtig eindresultaat. Nu we anderhalf jaar verder zijn is de keuken nog net zoals de monteur het toen achterliet. Geen butsen of vlekken en maakt heel makkelijke schoon. Nog steeds zeer tevreden. We raden iedereen dit bedrijf aan.

Eerdere ervaring van 10 september 2017: Folie laten afhalen en spuiten van 33 kastjes en laden van een uitgebreide keuken. Ophalen, spuiten en terugmonteren incl keukenapparatuur weer uit en inbouwen. Prima gedaan, vakwerk en goede communicatie afspraak is afspraak. Keuken weer als nieuw.
Reactie of foto toevoegen
9,6
Adee Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Fantastisch” score uit 254 ervaringen
9,3
Voortman Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 261 ervaringen
“Aanrader”
Door Rob Joosten op zondag 14 jan 2018 '18
Loslatende folie en een wens tot uitbreiding. Alles prima geregeld door Waterink; vriendelijke rustige mensen die hun vak verstaan. Alles volgens afspraak; een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
8,9
Budget Select Keukens
Rijssen (Overijssel)
“Prima” score uit 29 ervaringen
9,4
Keukencentrum de Vries
Genemuiden (Overijssel)
“Uitstekend” score uit 52 ervaringen
“Frontenrenovatie”
Door Martijn op woensdag 5 apr 2017 '17
De folie op de kastjes van onze jaren 90-keuken begon te scheuren. Via Google zijn we op de site van Waterinkkeukenmakerij terecht genomen. Hier hebben we een offerte laten maken. Ook bij andere bedrijven hebben we offertes laten maken. Waterinkkeukenmakerij was de goedkoopste. Afspraak gemaakt, alles is keurig opgehaald en weer nieuw gespoten teruggebracht en strak bevestigd. Vakwerk, en erg vriendelijke mensen ook. De keuken is weer als nieuw! Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en raden Waterink van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Waterink Keukenmakerij
aHardenberg , Handelstraat 3a, 7772 TS Hardenberg, tel 0523 - 21 69 92
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.