Feedback
4,0

Boretti Fornuizen

Boretti VT95AN fornuis
1 / 100
100 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring met Boretti Fornuizen en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Meer
Alle Boretti Fornuizen
Beste 10 Boretti Fornuizen
Fornuis Score Prijs
Boretti VT95AN fornuis Boretti VT95AN
Vanaf € 1.999,-
€ 1.999,- Bekijk fornuis
Boretti VT95IX fornuis Boretti VT95IX
Vanaf € 1.899,-
€ 1.899,- Bekijk fornuis
Boretti VT95WT fornuis Boretti VT95WT
Vanaf € 1.999,-
€ 1.999,- Bekijk fornuis
Boretti MBR104IX fornuis Boretti MBR104IX
Vanaf € 4.499,-
€ 4.499,- Bekijk fornuis
Boretti MTBR90FIX fornuis Boretti MTBR90FIX
Vanaf € 3.799,-
€ 3.799,- Bekijk fornuis
Boretti MTBR90FOW fornuis Boretti MTBR90FOW
Vanaf € 4.250,-
€ 4.250,- Bekijk fornuis
Boretti MTBR90FRB fornuis Boretti MTBR90FRB
Vanaf € 4.250,-
€ 4.250,- Bekijk fornuis
Boretti VPN104AN fornuis Boretti VPN104AN
Vanaf € 4.091,-
€ 4.091,- Bekijk fornuis
Boretti VFPNR93GR fornuis Boretti VFPNR93GR
Vanaf € 3.615,-
€ 3.615,- Bekijk fornuis
Boretti MB120FOW fornuis Boretti MB120FOW
Vanaf € 9.679,-
€ 9.679,- Bekijk fornuis
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Boretti Fornuizen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Heeft u een Boretti fornuis? Beschrijf uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Houding Boretti bij mankementen”
Door Patrick op dinsdag 19 jun 2018
Boretti Fornuis gekocht als onderdeel van een nieuwe keuken. Na 6 maanden twee pitten van fornuis vielen steeds uit. Direkt doorverwezen naar Boretti. Ik kon zelf wel even bellen werd er gezegd. Nu 3,5 jaar later is de oven van het Boretti fornuis er spontaan mee gestopt. Gebeld met Boretti. Toestel valt buiten garantie maar als antwoord op mijn stelling dat ik van een dergelijk apparaat ( A status en prijs) redelijkerwijs mocht verwachten dat dit niet zou gebeuren, gaf Boretti mij gelijk. Desondanks ligt een eventuele coulance bij de verkopende partij. Bovenstaand verhaal ook telefonisch bij de keukenwinkel neergelegd. Medewerker vond het ook, ik mocht als klant wel meer verwachten van een dergelijk apparaat. Stuurt u ons maar een mail dan zien we even wat we kunnen doen. Maar de eigenaar moet er een beslissing over nemen. Gemaild met keukenwinkel, probleem voorgelegd en gevraagd naar een oplossing. Wellicht kon een monteur even naar het apparaat kijken of iets anders. Aangegeven overal voor open te staan... De eigenaar bleek minder meedenkend of beter gezegd totaal niet. Hij zei er niets aan te kunnen doen en dat er geen sprake kan zijn van coulance vanuit de keukenwinkel. Het advies was om het te melden bij de Consumentenbond, zij konden ons verder helpen. Het advies bleek een wassen neus, de consumentenbond verzamelt dergelijke klachten wel degelijk, maar kan op individueel niveau hier nu niets mee. Het streven is om een collectieve vuist te maken naar fabrikanten teneinde fabrikanten aan te sporen langere garantietermijnen te hanteren. Overigens een goed streven, maar voor ons in het heden geen oplossing. Kortom een zinloos en ook onjuist advies van de keukenwinkel, waarbij het de indruk wekt dat het de bedoeling is het af te schuiven, om er op die manier dan maar van af te zijn.
+1 bedankje
“Tevreden”
Door Janine op maandag 18 jun 2018
Gasfornuis van Boretti. Alle apparaten werken naar volle tevredenheid.
+1 bedankje
“Niet tevreden”
Door Vivian op woensdag 11 apr 2018
We hadden een fornuis met oven en andere apparaten allemaal van het merk Boretti. Over het fornuis zijn we niet tevreden. Service bij Boretti is ronduit slecht te noemen.
+1 bedankje
“Krassen en nog eens krassen”
Door Cornelia op donderdag 25 apr 2013
De apparatuur die werd aangeraden was M-line van Boretti. Bij Boretti denk je meteen aan top kwaliteit. In de praktijk is dit dus absoluut niet het geval! De oven is prima. , maar de bijbehorende kookplaat is regelrecht bagger. Merkte dat al de eerste keer dat de kookplaat en het knoppen paneel schoongemaakt werden. Krassen, krassen en nog eens krassen en dat met een doodgewoon schoonmaakdoekje! De keuken heb ik nu precies een jaar en de kookplaat plus paneel zijn vol krassen. Ik was Smeg gewend en is best te vergelijken met Boretti. Maar de M-line van Boretti is echt niet goedkoop, dus denk je dat het wel goed zal zijn. Niet dus. Ook kwam er nog een meneer van Boretti,een snelle jongen in een veel te duur pak, die mij alleen wist te vertellen dat alle klachten die ik had eigenlijk niet om te klagen waren maar er gewoon bij hoorden. De slechte M-line Boretti apparatuur blijft een doorn in het oog. Kortom vooral geen Boretti M-line apparatuur kopen.
+1 bedankje