Feedback
9,2

Siemens Koelkasten

Siemens KI81RAD30 koelkast
1 / 100
100 foto's
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring met Siemens Koelkasten en help tegelijk anderen bij hun keuze.
Meer
Siemens Koelkasten
Eigenschappen Siemens koelkasten
Kenmerk Kenmerken Omschrijving
airFresh airFresh: Het airFresh filter haalt geurtjes weg uit de koelkast en filtert bacteriën uit de lucht.
bigBox bigBox: De bigBox lade is een extra diepe vrieslade voor grote items.
coolBox coolBox: De coolBox is een afsluitbare ruimte in de koelkast met een temperatuur van ongeveer 0 graden Celsius. Hierin blijven vlees en vis langer vers.
crisperBox crisperBox: De crisperBox is een afsluitbare ruimte in de koelkast waarvan de luchtvochtigheid apart is in te stellen. Groenten en fruit blijven in de crisperBox langer vers.
easyAccess easyAccess: De easyAccess glasplateaus kunnen worden uitgetrokken voor een beter overzicht bij het inladen en uitladen van de koelkast.
easyLift deurvak easyLift deurvak: Met easyLift kunnen de voorraadvakken in de deur in hoogte worden versteld zonder ze te verwijderen.
easyLift glasplateau easyLift glasplateau: Met easyLift kan het glasplateau in hoogte worden versteld zonder het te verwijderen.
Elektronische temperatuurregeling Elektronische temperatuurregeling: De gewenste temperatuur is elekronisch in te stellen.
flexShelf flexShelf: De flexShelf is een naar beneden uitklapbare legger die zich in de koelruimte bevindt. Wanneer meerdere kleine items moeten worden opgeborgen in de koelkast, kan de flexShelf worden uitgeklapt om een extra legger te creeren. Als grotere items moeten worden opgeborgen, dan kan de flexShelf worden ingeklapt zodat daaronder een grotere open ruimte ontstaat.
Fresh lade Fresh lade: De Fresh lade is voorzien van een gegolfde bodem waardoor groente en fruit langer vers blijven.
freshSense freshSense: De FreshSense sensoren meten de temperatuur en houden deze constant.
Geïntegreerde camera Geïntegreerde camera: In de koelkast zit een camera geïntegreerd. Het is mogelijk om via de Home Connect app op de camera te controleren wat er in de koelkast staat.
Home Connect Home Connect: De koelkast kan worden benaderd via de Home Connect app op een smartphone of tablet.
hydroFresh hydroFresh: De hyrdoFresh Box is een afsluitbare ruimte in de koelkast waarvan de luchtvochtigheid apart is in te stellen. De hydroFresh box is voorzien van een gegolfde bodem voor de verspreiding van vocht onder de levensmiddelen. Groenten en fruit blijven langer vers in de hydroFresh box.
hyperFresh hyperFresh: In de hyperFresh en hyperFresh Plus lade blijven levensmiddelen langer vers doordat de temperatuur 2 - 4 graden Celsius kouder is dan de rest van de koelkast. Daarbij kan ook de vochtigheid worden aangepast voor het goed bewaren van fruit en groenten.
hyperFresh Premium hyperFresh Premium: In de hyperFresh premium lade blijven levensmiddelen veel langer vers doordat de temperatuur constant op 0 graden Celsius wordt gehouden. Daarbij kan ook de vochtigheid worden aangepast voor het goed bewaren van fruit en groenten.
iceTwister iceTwister: Met de IceTwister kunnen eenvoudig ijsklontjes worden gemaakt. De ijsklontjes worden uit de koelkast gehaald door een smalle lade naar buiten te trekken waar de ijsklontjes in liggen. Het water voor de ijsklontjes dient met de hand te worden bijgevuld.
ijsbereider ijsbereider: De ingebouwde ijsbereider maakt zoveel ijsblokjes als u maar wilt en wanneer u maar wilt. Door een glas tegen een dispenserhendel aan de buitenkant van de koelkast te duwen vallen er ijsblokjes uit het apparaat in het glas. Het apparaat moet worden aangesloten op het waterleidingnet.
LED verlichting LED verlichting: De koelkast is voorzien van LED verlichting. LED lampen hebben een lange levensduur en kennen een laag energieverbruik.
multiAirflow multiAirflow: Het MultiAirflow systeem zorgt voor een gelijkmatige circulatie van de koude lucht door het apparaat. Zo worden temperatuurschommelingen tot een minimum beperkt.
noFrost noFrost: Met de NoFrost technologie is de koelkast zodanig ontworpen dat ijsvorming wordt voorkomen en is ontdooien niet nodig.
safetyGlass safetyGlass: De plateaus in de koelkast zijn gemaakt van extra sterk en onderhoudsvriendelijk veiligheidsglas.
softClose softClose: De softClose deursluiting zorgt ervoor dat de deur zachtjes automatisch sluit bij een kleine openingshoek.
touchControl touchControl: De functies van het apparaat zijn te bedienen via een lichte aanraking op het touchControl bedieningspaneel.
Vakantie modus Vakantie modus: Het is mogelijk om de koelkast in een energiebesparende vakantie modus te zetten, waarbij veel minder gekoeld wordt. Als de vakantie modus ingeschakeld staat, is de koelruimte niet geschikt voor het opslaan van levensmiddelen.
varioFreezing varioFreezing: De vriesruimte is flexibel indeelbaar.
varioShelf varioShelf: De varioShelf bestaat uit twee plateaus die al naar gelang de behoefte onder elkaar kunnen worden geschoven of naast elkaar kunnen liggen. Als de plateaus onder elkaar worden geschoven ontstaat er een extra hoge ruimte voor bijvoorbeeld flessen, en bij plaatsing naast elkaar is sprake van een groot aaneengesloten plateau.
varioZone varioZone: Bij varioZone kunnen alle lades en glazen plateaus eenvoudig uit de vriezer genomen worden. Zo is de ruimte flexibel indeelbaar.
vitaFresh vitaFresh: De koelkast is voorzien van speciale laden uitgerust met VitaFresh. In deze laden kan de optimale luchtvochtigheid en een lagere temperatuur worden ingesteld zodat vlees, vis, groenten en fruit langer vers blijven.
Beste 10 Siemens Koelkasten
Koelkast Score Prijs
Siemens KI81RAD30 koelkast Siemens KI81RAD30
Vanaf € 649,-
€ 649,- Bekijk koelkast
Siemens KG33VEW32 koelkast Siemens KG33VEW32
Vanaf € 399,-
€ 399,- Bekijk koelkast
Siemens KG36EBW40 koelkast Siemens KG36EBW40
Vanaf € 499,-
€ 499,- Bekijk koelkast
Siemens KU15RA65 koelkast Siemens KU15RA65
Vanaf € 435,-
€ 435,- Bekijk koelkast
Siemens KU15RA60 koelkast Siemens KU15RA60
Vanaf € 429,-
€ 429,- Bekijk koelkast
Siemens KU15LA60 koelkast Siemens KU15LA60
Vanaf € 449,-
€ 449,- Bekijk koelkast
Siemens GU15DA55 koelkast Siemens GU15DA55
Vanaf € 449,-
€ 449,- Bekijk koelkast
Siemens KI77SAD30 koelkast Siemens KI77SAD30
Vanaf € 819,-
€ 819,- Bekijk koelkast
Siemens KI21RAD40 koelkast Siemens KI21RAD40
Vanaf € 499,-
€ 499,- Bekijk koelkast
Siemens KU15LA65 koelkast Siemens KU15LA65
Vanaf € 459,-
€ 459,- Bekijk koelkast
Ervaringen
Er zijn 63 ervaringen over Siemens Koelkasten. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Heeft u een Siemens koelkast? Beschrijf uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Erg goed”
Door FamH op donderdag 5 jul 2018
Apparatuur is allemaal van Siemens. Koelkast ki20rv20. Apparatuur bevalt erg goed, alles werkt naar behoren.
Siemens KI20RV20 +1 bedankje
“Goed”
Door Gera op dinsdag 3 jul 2018
De koelkast is van Siemens. Tot nu bevalt alles goed.
+1 bedankje
“Handig”
Door Jan op woensdag 27 jun 2018
Heb gekozen voor de navolgende apparatuur (allen van Siemens): Koelkast (KI81RAD30/03). Heb gekozen voor Siemens in verband met goede ervaringen uit het verleden (en omdat Siemens bekend staat als een betrouwbaar merk). Apparatuur bevalt uitstekend en voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen. In koelkast kunnen veel spullen worden gekoeld. Handig flessenrek en twee vershoudlades voor groente en fruit.
Siemens KI81RAD30 +1 bedankje
“Goede keuze”
Door Henk op maandag 18 jun 2018
We hebben bij onze nieuwe keukenapparatuur gekozen voor 1 type leverancier. Bij onze zoektocht naar geschikte en betrouwbare keuken apparaten zijn we uitgekomen bij Siemens. Mede door de goede resultaten in de consumentengids. Typen die we hebben ontvangen zijn: SIEMENS Koelkast KI81RAD30. We zijn tot heden volop tevreden met alle apparaten. Voor ons een goede keuze geweest.
Siemens KI81RAD30 +1 bedankje
“Design”
Door Andre op vrijdag 15 jun 2018
Wij hebben gekozen voor Siemens koelkast. Alles werkt prima. Mooi design en kwalitatief zeer tevreden. We zijn er dus gelukkig heel blij mee.
+1 bedankje
“Goed”
Door Alfred op woensdag 13 jun 2018
Wij hebben een Siemens koelkast type KI24RV52 deze bevalt ons het afgelopen jaar goed.
Siemens KI24RV52 +1 bedankje
“Goed”
Door Leon op maandag 11 jun 2018
De apparaten zijn van het merk Siemens (koelkastcombi) en bevallen ons goed.
+1 bedankje
“Prima”
Door Ellen op donderdag 7 jun 2018
Al onze apparaten zijn van Siemens, waaronder de koelkast. De apparaten bevallen prima. Ik ben altijd tevreden over de Siemens apparaten.
+1 bedankje
“Prima”
Door Dennis op woensdag 30 mei 2018
Wij hebben voor de koelkast gekozen voor het merk Siemens. Tot op heden bevalt dit allemaal prima.
+1 bedankje
“Goed”
Door Stijn op dinsdag 29 mei 2018
Wij hebben voor alles (koelkast) gekozen voor Siemens. Tot op heden bevalt het goed.
+1 bedankje
“Prima”
Door P.B. op dinsdag 29 mei 2018
siemens ki34vv50 koel-vries. prima tot nu toe
Siemens KI34VV50 +1 bedankje
“Prima”
Door Hans op zondag 20 mei 2018
Wij hebben gekozen voor Siemens koelkast en bevalt goed.
+1 bedankje
“Erg tevreden”
Door J.D. op donderdag 17 mei 2018
Wij hebben gekozen voor Siemens apparatuur. (KI20RV63/03 Siemens koelkast) Tot nu toe zijn we erg tevreden.
Siemens KI20RV63 +1 bedankje
“Bewuste keuze”
Door Piet op donderdag 17 mei 2018
Wij hebben apparatuur van Siemens, inclusief de koelkast. Siemens is een bewuste keuze. We zijn voor kwaliteit gegaan. Hele mooie apparatuur. Bevalt ons erg goed.
+1 bedankje
“Tot dusver heel tevreden”
Door Simon op woensdag 16 mei 2018
Gekozen voor Siemens, KI20RV52/L koelkast; De apparaten bevallen goed, maar feitelijk kunnen we dat pas over 1 of 2 jaar zeggen. Meestal werkt alles in het begin goed en blijkt in de tijd pas hoe goed apparatuur zich daadwerkelijk houdt. Tot dusverre zijn wij heel erg tevreden.
Siemens KI20RV52 +1 bedankje
“Bevalt prima”
Door Arno op vrijdag 27 apr 2018
Alle apparaten (waaronder koelkast) zijn van Siemens en ze bevallen ons prima.
+1 bedankje
“Tevreden”
Door Jacqueline op donderdag 19 apr 2018
Alle apparaten Siemens (koelkast). Zeer tevreden.
+1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Ralph op woensdag 18 apr 2018
Wij hebben gekozen voor Siemens apparatuur. Koelkast maakt momenteel een brommend geluid en daar komt iemand van Siemens voor langs. Wij zijn momenteel erg tevreden over de kwaliteit van Siemens. Optimale invulling van apparatuur.
+1 bedankje
“Prima”
Door Frans op maandag 16 apr 2018
Koelkast van Siemens. Korte aanvulling de apparaten bevallen prima. Mooie grote koelkast.
+1 bedankje
“Bevalt prima”
Door Gert op donderdag 12 apr 2018
Wij zijn gegaan voor siemens koelkast en dat bevalt ons prima. Prive zijn we een aantal jaren geleden voor pelgrim gegaan dit vanwege de kosten, maar in een woord dit is een drama merk. Maar ja al zijn waar is naar zijn geld.
+1 bedankje
“Goed maar lawaaiig”
Door Maria op woensdag 11 apr 2018
Ik heb een koel/vries-combinatie van Siemens in mijn keuken. Het apparaat bevalt erg goed, ik vind alleen dat de koelkast veel lawaai maakt.
+1 bedankje
“Bevalt”
Door Piet op woensdag 28 mrt 2018
Wij hebben 5 apparaten van SIEMENS en deze bevallen prima. Betreft KI20RV63/02 Koelkast.
Siemens KI20RV63 +1 bedankje
“Prima”
Door Henk op woensdag 28 mrt 2018
De apparaten waaronder de koelkast zijn van het merk Siemens; typenummers heb ik niet zo voorhanden De apparaten bevallen prima.
+1 bedankje
“Top”
Door Ron op donderdag 22 mrt 2018
Wij hebben gekozen voor Siemens apparatuur, t.w. koelkast. Alles top en in de kleurstelling die wij willen.
+1 bedankje
“Bevalt goed”
Door Dick op donderdag 22 mrt 2018
De apparaten bevallen goed. We kozen voor Siemens. Altijd Siemens gehad, meen ik. Vriezer en koelkast los van elkaar.
+1 bedankje
“Prima”
Door Lotte op donderdag 22 mrt 2018
Vorig jaar is de koelkast aangeschaft van siemens bevalt prima.
+1 bedankje
“Goede ervaring”
Door Hans op dinsdag 20 mrt 2018
Wij hebben voor de koel-/vrieskast gekozen voor Siemens-apparatuur. De ervaring met Siemens-apparatuur in de vorige keuken heeft ons doen besluiten om wederom voor dit fabrikaat te kiezen.
+1 bedankje
“Bevalt erg goed”
Door Roy op dinsdag 20 mrt 2018
Apparatuur is van Siemens, vaatwasser, combi oven en ijskast. Bevalt erg goed allemaal!
Siemens KI51RAD30 +1 bedankje
“Erg tevreden”
Door Rene op dinsdag 20 mrt 2018
Koelkast van Siemens en alles verder van Siemens. Erg tevreden tot nu toe.
+1 bedankje
“Prima”
Door Theo op maandag 19 mrt 2018
Wij hebben gekozen voor de Siemens apparatuur voor de koelkast. De apparaten bevallen prima.
+1 bedankje
“Zeer goed”
Door Marjolein op donderdag 22 feb 2018
De apparaten (koelkast) zijn van Siemens. Deze apparaten bevallen ons zeer goed. We zijn er erg tevreden mee. Mooi wat betreft uiterlijk en makkelijk in gebruik qua functies. We hebben geen spijt dat we voor Siemens hebben gekozen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
+1 bedankje
“Bevalt uitstekend”
Door Herman op dinsdag 20 feb 2018
Koelkast. Al onze apparatuur is van Siemens en bevalt tot nu toe uitstekend.
+1 bedankje
“Zeer naar wens”
Door Ben op dinsdag 20 feb 2018
Wij hebben voor het merk Siemens gekozen. De apparaten bevallen tot nu toe allen zeer naar wens. Wij hebben in het verleden ook al Siemens gehad en dat is goed bevallen en daarom hebben wij ook nu weer voor dit merk gekozen.
+1 bedankje
“Heel goed”
Door John op dinsdag 20 feb 2018
Koelkast Siemens KI81RAD30. bevalt heel goed. Het merk Siemens gekozen vanwege eerdere ervaringen: kwalitatief goed en zeer betrouwbaar. Tot nu toe klopt dat. Voor de Siemens apparaten geldt dat deze nu net een half jaar oud zijn.
Siemens KI81RAD30 +1 bedankje
“Betrouwbare apparatuur”
Door Louis op woensdag 14 feb 2018
Wij hebben in onze nieuwe keuken voor het merk Siemens gekozen. De koelvriescombinatie hebben wij inlaten bouwen. Wij hebben wederom voor Siemens gekozen omdat de apparatuur mooi vormgegeven is en bovenal zeer betrouwbaar.
+1 bedankje
“Prima”
Door Sandra op woensdag 14 feb 2018
We hebben alles van Siemens (waaronder de koelkast) en het bevalt prima.
+1 bedankje
“Bevalt prima”
Door Joop op woensdag 14 feb 2018
We hebben koelkast van Siemens in de nieuwe keuken. Bevalt prima. De koelkast zelf geselecteerd en geplaatst.
+1 bedankje
“Zeer tevreden”
Door Ginny op dinsdag 6 feb 2018
Merk apparaat is een Siemens koelkast. Bevalt me prima! Zeer tevreden mee.
+1 bedankje
“Meer dan goed”
Door Lennard op dinsdag 6 feb 2018
Wij hebben alle onderstaande apparaten (oven, koelkast, vaatwasser, kookplaat, vriezer) gekozen van het merk Siemens. Dit hebben wij gedaan vanwege de vijf jaar garantie die je dan krijgt. Tot nu toe bevallen alle apparaten meer dan prima. Alles werkt naar behoren en zou ze ook zeker anderen aanbevelen. Zeer eenvoudig in gebruik en meer dan genoeg opties voor alles wat je maar wilt doen in de keuken.
+1 bedankje
“Bevalt”
Door Bram op dinsdag 6 feb 2018
De keukenzaak bood Siemens apparatuur aan (onder meer voor de koelkast) en wij hebben dat geaccepteerd. Het bevalt goed.
+1 bedankje
“Prima”
Door Hetty op maandag 18 dec 2017
De Siemens Amerikaanse koelkast bevalt prima. Welk type no is weet ik niet precies
+1 bedankje
“Alles van Siemens”
Door E.B. op vrijdag 1 dec 2017
Gekozen voor Siemens bij alle apparaten in de keuken. Keuze bevalt uitstekend.
+1 bedankje
“Luxe uitvoering”
Door T.W. op vrijdag 1 dec 2017
Alle apparatuur is van Siemens, Studioline. (behalve de afzuigkap). Apparatuur bevalt erg goed. We gebruiken alles, bijvoorbeeld ook de stoomoven, erg veel. Alle apparatuur is vrij luxe uitgevoerd.
+1 bedankje
“Siemens koelkast”
Door Janine op vrijdag 1 dec 2017
We hebben alle apparatuur inclusief de koelkast van Siemens. Tot nu toe - de keuken en apparatuur zijn van september - bevalt dit heel goed. De apparaten zijn makkelijk in het gebruik en doen wat ze moeten doen.
+1 bedankje
“Bevalt uitstekend”
Door Robert op vrijdag 1 dec 2017
wij hebben alle apparatuur van Siemens (waaronder de koelkast) en dat bevalt uitstekend. We zijn ook daarover erg tevreden!
+1 bedankje
“Koelkast van Siemens”
Door Erwin op woensdag 22 nov 2017
Koelkast is van Siemens. Ben tot deze keuze gekomen door advies van de keukenzaak. Ben zeer tevreden over alle apparatuur.
+1 bedankje
“Prima”
Door Ron op woensdag 22 nov 2017
Koelkast (2x) - 174 Liter. (KI31RAD30) - prima. Al zijn koelkasten altijd te klein, zelfs als je er twee hebt...
Siemens KI31RAD30 +1 bedankje
“Mooie afwerking”
Door Tessa op donderdag 8 jun 2017
We zijn erg blij met de nieuwe koelkast. Hij koelt snel en goed en dat is te merken aan oa de zuivelproducten. De led lichtfunctie geeft een strakke maar ook schone uitstraling aan de koelkast. De afwerking is super met de chromen details. Een koelkast om jaren plezier van te hebben!
Siemens KI42LVF30 +1 bedankje
“Heel erg tevreden”
Door Ara op zondag 12 mrt 2017
Heel erg tevreden met deze aankoop. De siemens kg36ebw40 overtreft ruimschoots alle verwachtingen . Voor deze a+++ hoef je niet diep in de buidel te tasten. Ik vind deze combi veel beter in te richten dan de liebherr die ik hier voor had.
Siemens KG36EBW40 +1 bedankje
“Prima”
Door Ine op woensdag 28 dec 2016
Ik heb een koelkast siemens gekocht en hij werkt uitstekend. Ik ben heel tevreden over het product.
Siemens KG33VEW32 +1 bedankje
“Goed”
Door Margaret op donderdag 6 okt 2016
Inbouw Siemens koel diepvries combi. Aankoop bevalt prima!
Siemens KI34VX20 +1 bedankje
“Grote behoefte”
Door Jan op woensdag 28 sep 2016
Als je een buitenverblijf hebt met 14 bedden en de kids van 14 tot 18 eten je koelkast leeg, dan moet je een grote koelkast hebben ; maar die zijn duur, zeker in belgie ; voor bijna de helft van de prijs kochten we de grootste koelkast van siemens. Top! De aankoop bevalt.
Siemens KI82LAD30 +1 bedankje
“Precies wat we wilden”
Door Michel op vrijdag 16 sep 2016
De inbouwkoelkast voldoet volkomen aan onze wens.
Siemens KI41RSD30 +2 bedankjes
“Specifieke keuze”
Door Menno op zaterdag 3 sep 2016
Wij hebben de koelkast Siemens KG33VEW32 aangeschaft. Deze koelkast hebben wij specifiek uitgezocht vanwege het formaat. De koelkast is iets lager dan de gemiddelde koelkast. Inmiddels hebben we de koelkast een week in gebruik en het bevalt uitstekend. De koeling en de vriezer doen het goed. Door de glazen platen in de vriezer zijn de lades er gemakkelijk in en uit te halen. De 'crispy'-groentenlade werkt uitstekend, zelfs met groenten die al iets te lang buiten de koelkast hebben gelegen. Enig nadeel is dat de vriezer wat hoger is en de koelkast wat kleiner, waardoor de indeling met bijvoorbeeld rechtopstaande flessen wat lastig is.
Siemens KG33VEW32 +1 bedankje
“Gebruiksvriendelijk indeling”
Door Joke op dinsdag 30 aug 2016
Wij hebben een Siemens koel-diepvriescombinatie, type K187SSD30 gekocht en zijn daar erg tevreden over: een gebruiksvriendelijk indeling, koel en vries zijn apart instelbaar, het apparaat maakt (ook tijdens de afgelopen zeer warme dagen) nauwelijks geluid en we verwachten ook nog eens aanmerkelijk minder energie te verbruiken (dat kunnen we nu natuurlijk nog niet zien, maar wel uitrekenen).
Siemens KI87SSD30 +2 bedankjes
“Bevalt”
Door Jan-Maarten op maandag 22 aug 2016
Wij hebben een Siemens koelkast KG36EBW40 gekocht. Bevalt uitstekend.
Siemens KG36EBW40 +1 bedankje
“Goede eerste indruk”
Door Ruud op maandag 22 aug 2016
Voorlopig is mijn eerste indruk goed, hij koelt in ieder geval prima.
Siemens KI87SSD30 +2 bedankjes
“Nauwlijks hoorbaar”
Door Marcel op donderdag 4 aug 2016
Het apparaat bevalt prima, ziet er heel verzorgd uit en is nauwelijks hoorbaar in mijn open keuken.
Siemens KG33VEW32 +1 bedankje
“Ruimte”
Door Petra op dinsdag 2 aug 2016
Een koelkast die ruim is in zijn klasse. Het heeft een mooi strak disign. Kan Veel kwijt in het koel gedeelte en de flessenrek is ideaal omdat het veel ruimte bespaard, en niet kunnen verschuiven of omvallen in de deur. Echt een aanrader.
Siemens KD29VVL30 +1 bedankje
“Bevalt goed”
Door Coen op dinsdag 2 aug 2016
Het apparaat is een koelvriescombi van Siemens: KG36EBW40. Het apparaat bevalt goed, afgezien van wat opstartprobleempjes. Hij is van binnen goed verlicht en ruim. Bij het in gebruik nemen en het afkoelen tot de gewenste temperatuur -bijna 2 uur- ging het alarm af dat hinderlijk is 2 uur lang. Daarbij wilde ik de kast op wieltjes plaatsen om hem makkelijker te kunnen verschuiven om het erom heen schoon te kunnen maken, maar de bodem van de kast is blijkbaar dusdanig ongelijkmatig dat de wielen steeds wegschoven bij verplaatsing. Gelukkig heeft de kast ook (alleen achter-) wieltjes dus is verplaatsen toch mogelijk. Bij het inladen uit de boodschappentas naar de vrieslade, ontstaat wel condens op de lades, dat worden dan weer ijskristallen.
Siemens KG36EBW40 +1 bedankje
“Prima”
Door Jimmy op woensdag 15 jun 2016
Hoi ik heb een Siemens KI20RV60. Tot nu toe prima! :-) Thanks. Hoi ik heb een Siemens KI20RV60. Tot nu toe prima! :-) Thanks.
Siemens KI20RV60 +1 bedankje
“Uitstekend”
Door Ton op woensdag 15 jun 2016
Dit is de Siemens koelvries/211+61****ltr/A++/DoD. Ik ontving een nieuwer model (een luxere opvolger) voor dezelfde prijs € 741,11. De koelkast bevalt goed. Eigenlijk uitstekend, maar dat verwacht ik ook van een nieuw apparaat.
Siemens KI87SAF30 +3 bedankjes
“Heel erg blij ermee”
Door Pauline op maandag 13 jun 2016
Ik ben heel erg blij met dit apparaat. Koelt goed, snelle invries tijd, mooie vormgeving, solide. Ben ook heel erg blij met de grote middelste vrieslade en met de led verlichting en met de positie van de verlichting. Het koel gedeelte is ruim en overzichtelijk.
Siemens KG33VEW32 +1 bedankje