Feedback
7,1

Pelgrim MAC524RVS

/ Inbouw Oven

Pelgrim MAC524RVS
 3 ervaringen
  Beoordeeld met een 7,1
Productomschrijving
Deze inbouw oven wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. De oven heeft een inhoud van 48 liter en de maximumtemperatuur is 250°C.
Belangrijkste eigenschappen
  Inbouw oven
  Inhoud van 48 liter
  Elektrische oven
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 1.229,00
zaterdag 21 april 2018
Gemiddelde prijs
€ 852,39
Laagste prijs
€ 653,00
woensdag 20 december 2017
Geen aanbieders
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Merk
Sku
MAC524RVS
Ean
8715393150059
Productgroep
Ovens
Gewicht
34.5 kg
Totale oven inhoud
48 liter
Maximale temperatuur
250 C
Toon alle eigenschappen
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over deze Pelgrim MAC524RVS oven. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Goed”
Door John op donderdag 12 april 2018
Al mijn apparatuur is van het merk Pelgrim. Ik heb een multifunctionele oven met magnetron type MAC524RVS. De apparaten bevallen tot op heden goed.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
“Heel tevreden”
Door Astrid op donderdag 19 april 2018
Wij hebben bij de aanschaf van de keuken gekozen voor het merk Pelgrim en daar ook 6 apparaten van in huis, omdat de garantieperiode oploopt naarmate er meer apparaten worden gekocht. Na registratie binnen 1 maand na factuurdatum bij Pelgrim hebben we nu 8 jaar garantie. Oven/magnetron combi MAC524RVS. We zijn tot nu toe heel tevreden met de apparatuur.
Reactie of foto toevoegen +3 bedankjes
“Sloom ...”
Door Jonneke op woensdag 30 mei 2018
Pelgrim magnetron/ oven: MAC524RVS. De magnetronoven is sloom en uiterst ingewikkeld te bedienen. Bovendien wordt de magnetron gewoon veel minder heet dan mijn vorige (Siemens) magnetron. Hij gaat niet boven de 1000 watt. (Mijn oude stond standaard op 1200.) Iets koken/ bereiden duurt snel 5-8 minuten langer. De oven heeft wat mij betreft veel te veel (nauwelijks te begrijpen) functies. De eerste keer dat ik gasten had en iets in de oven bereidde eindigde ik de avond met zes mensen rond het ding -dat telkens afsloeg of niet hoger/ lager wilde), studerend op de gebruiksaanwijzing tot we fantasieën kregen over het maken van een speelfilm over deze spookoven.... Ik wist pas na 2 uur een simpele, half-gare lasagne op tafel te zetten. Iets soortgelijks herhaalde zich de 2e en 3e keer --toen ik dacht nu toch ECHT te weten hoe hij werkte. Nu nog heb ik problemen met de combi temperatuur en tijd instellen en doet het ding regelmatig niet wat ik wil. Ik gebruik hem dus alleen heel BASIC: temp. instellen en ouderwetse kookwekker aan. Ook voor de oven geldt dat hij SLOOM warm wordt (en eindeloos door loeit als hij klaar is). Ik heb meer apparaten van Pelgrim in mijn nieuwe keuken. Ik ben niet blij met het 'voordelige' Pelgrim combi-pakket dat mij veel te makkelijk in de keuken is geschoven.
Reactie of foto toevoegen +7 bedankjes
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Pelgrim MAC524RVS oven? Stel hier uw vraag.
VRAAG VAN YVON VAN OVERBEEK OP 12 JULI 2018
Ik heb pas een oven MAC 524 MAT aangeschaft maar weet er geen raad mee . Ik vind de beschrijving niet duidelijk ik heb friet gebakken in de oven maar die was erg hard toen deze klaar was . Ook snap ik niet hoe je oven in moet stellen eerst moet je een bereidings tijd inschakelen en dan de eind tijd .maar kan je ook alleen de bereidings tijd inschakelen ?
Het zou makkelijker zijn als er een filmpje was om te laten zien hoe de ze oven werkt en een goed uitleg er bij geeft want zo gaat het niet werken . En ook zou het fijn zij als er in dat filmpje precies laten zien wat er gebeurt op het display want zo stel het in en dan loopt het eerst op met getallen en dan loopt het weer af en blijft deze op de 1 staan dus zo als je ziet ik snap er niets van wie o wie kan mij helpen ? Het mag met een duidelijk filmpje maar het mag ook bij mijn thuis ik hoor het graag
Beantwoord deze vraag
VRAAG VAN J. VAN DER STOEP OP 21 JULI 2018
Welke keuze en temperateurknop moet gebruiken voor het bakken van en patat
Beantwoord deze vraag
Andere ovens van Pelgrim
Informatie Pelgrim MAC524RVS
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.