Feedback
9,7

Bosch SMV90L10NL

/ Inbouw Vaatwasser
Bosch SMV90L10NL
 2 ervaringen
  Beoordeeld met een 9,7

Zoekt u toch een andere vaatwasser? Wij hebben 4 alternatieve vaatwassers voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De witgekleurde, volledig integreerbare Bosch SMV90L10NL vaatwasmachine is een toonbeeld van flexibiliteit, energiezuinigheid en doelmatigheid. De vaatwasser met energieklasse A++ heeft ruimte voor 12 couverts en is voorzien van 5 verschillende wasprogramma’s. De verstelbare bovenkorf zorgt voor extra ruimte voor grote borden en serviesgoed. De Bosch SMV90L10NL beschikt over VarioSpeed, zodat uw vaat in de helft van de tijd schoon en droog is. Glasbeschermingstechnologie zorgt voor een behoedzame behandeling van uw glazen. Aquastop biedt volledige bescherming tegen waterschade bij lekkage. De vaatwasser heeft tevens startuitstel (tot 24 uur), resttijdindicatie en eindesignalering.
Belangrijkste eigenschappen
  Inbouw vaatwasser
  Energieklasse A++
  Ruimte voor 12 couverts
  Geluidsniveau van 46 dB
Foto's

Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over deze Bosch SMV90L10NL vaatwasser. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Zeer tevreden”
Door Patrick op donderdag 16 februari 2017
Wij hebben de vaatwasser nu een paar weken in ons bezit en wij draaien hem dagelijks. Wanneer je de vaatwasser in ECO modus draait, is die zeer stil. Wanneer je vario speed inschakelt, maakt die meer lawaai, maar is de wel 2x zo snel droog. Wij wassen ook regelmatig op 40 graden, dan is die maar 29 min. bezig, en is de vaat schoon. Let wel: snel programma voeren wij niet uit wanneer de vaat erg vies/aangekoekt is. De vaat is droog na ieder programma en kan direct worden opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met deze vaatwasser.
+1 bedankje
“Prima”
Door Gertjan op woensdag 10 mei 2017
Prima apparaat. Eenvoudig te plaatsen door stelschroeven passen in keukenblok. Afwasresultaat ruim voldoende en apparaat is fluisterstil! Heel verschil met de vorige Borreti afwasmachine (AEG) Verder is inhoud ruimer met goed doordachte indeling/vorm van afwaskorven en bestekkorf.
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bosch SMV90L10NL vaatwasser? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
SMV90L10NL
Ean
4242002931876
Productgroep
Vaatwassers
Kleur
Wit
Toon alle eigenschappen
Andere vaatwassers van Bosch
Informatie Bosch SMV90L10NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.