Feedback
9,0

AEG T65771NIH1

wasdroger | Prijzen vanaf € 499,00 tot € 499,00
www.bestsellers.eu (goedkoopste)
1 / 8
8 foto's
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
onbekend
€ 499,00
€ 499,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 499,00 Bestsellers.euBestse..
Hoogste prijs ooit
€ 729,00
Laagste prijs ooit
€ 489,00
Huidige prijs ligt 10% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 53.12
AEG T65771NIH1
  Bezorgprijs vanaf € 499,00
 2 ervaringen
  Beoordeeld met 5 sterren
Productomschrijving
Zeer zuinige droger met ÖKOFlow -filtersysteem. Dit filtersysteem vangt zelfs zeer kleine stofdeeltje op. Het enige wat u hoeft te doen is na elke droogbeurt de dubbellaagse filter in de deur schoon te maken. Zo blijft de luchtstroom hoog en het energieverbruik laag. De intelligente trommel optimaliseert de draairichting en trommelsnelheid aan de hand van het wasgoed. Deze warmtepompdroger is met energielabel A++ zeer zuinig, daarnaast is hij met 66 dB ook nog eens stil.
Belangrijkste eigenschappen
  Energieklasse A++
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over deze AEG T65771NIH1 wasdroger. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“AEG”
Door L L op dinsdag 19 juli 2016
Gekocht bij VeiligKopen omdat hij hier het goedkoopste was, levering was in orde. Droger doet het prima, hij is snel, maakt weinig geluid en is zuinig. Wel behoorlijk irritant dat er geen afvoerslang bij droger wordt meegeleverd. Die moest ik dus nog apart bestellen.
+1 bedankje
“Geen klachten”
Door M. op vrijdag 27 mei 2016
Erg blij met de aankoop. Drogen nu bijna als ons wasgoed in deze droger (ook wol en zijde). Geen klachten.
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG T65771NIH1 wasdroger? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
T65771NIH1
Ean
7332543416257
Productgroep
Wasdrogers
Vanaf prijs
€ 499,00
Maximaal vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasdroger kan. Dit is meestal 7 of 8 of 9 kilogram. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
48 kg
Het gewicht van een wasdroger varieert vanaf 30 kilogram tot 70 kilogram. Met 48 kilo is deze wasdroger vergelijkbaar in gewicht met veel andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasdroger is Wit. Zo goed als alle wasdrogers zijn wit van kleur.
Geluidsniveau
65 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasdroger maakt. Deze waarde ligt ongeveer tussen de 60 en 70 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe stiller de machine, hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 65 dB is deze wasdroger vergelijkbaar qua geluid met de meeste andere apparaten.
Eigenschappen
warmtepompdroger
Een warmtepompdroger droogt de was met warme lucht. Deze lucht is veel minder warm dan bij een condensdroger of afvoerdroger. Omdat een warmtepompdroger de was droogt op lagere temperatuur heeft dit apparaat meer tijd nodig voor een droogbeurt dan een afvoerdroger of condensdroger. Een warmtepompdroger is relatief duur in de aanschaf maar hij is zo energiezuinig dat over de gehele levensduur van de machine het verschil in aanschafprijs meestal wordt terugverdiend. De warmtepompdroger haalt het vocht uit de lucht in de vorm van condenswater. Dit condenswater wordt meestal direct weggevoerd naar de waterafvoer of soms opgevangen in een condensbak die regelmatig geleegd moet worden. Een warmtepompdroger werkt op basis van een warmtepomp die met behulp van temperatuurverschillen het vocht uit het wasgoed doet neerslaan in condenswater. Een warmtepompdroger is met name geschikt als een luchtafvoer naar buiten niet mogelijk is, als veel droogbeurten worden gedraaid, en voor fijne was vanwege de lage droogtemperatuur.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasdrogers van AEG
Informatie AEG T65771NIH1
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.