Feedback
10,0

AEG T71272NAC

wasdroger
1 / 1
1 foto's
Prijsinformatie
Deze wasdroger wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
AEG T71272NAC
 2 ervaringen
  Beoordeeld met 5 sterren
Productomschrijving
Snel een gemengde lading wasgoed drogen? Het kan met deze AEG condensdroger. Het Extra-Quick Mixed-programma droogt een gemengde lading van max 3 kg in maar 40 minuten. Ideaal als u snel wilt werken. Omdat deze droger een reserverende trommel heeft verminderd dit de kans op in elkaar gedraaide kledingstukken aanzienlijk. Deze droger beschikt ook over het Silent System. Dankzij dit systeem droogt u kleding vrijwel geruisloos.
Belangrijkste eigenschappen
  Energieklasse B
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over deze AEG T71272NAC wasdroger. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Prima”
Door bo op zondag 16 oktober 2016
Helemaal prima. Eenvoudige bediening, duidelijke programma's en stil. Wat wil je nog meer.
+1 bedankje
“Geen nadelen”
Door Cynthia op vrijdag 30 september 2016
De extra lange anti-kreukfase aan het einde van een droogcyclus werkt prima. Echt veel minder kreuken in ons wasgoed. OVerige pluspunten:
* resultaat
* programma's
* bediening
Minpunten heb ik niet echt.
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG T71272NAC wasdroger? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
T71272NAC
Ean
7332543402137
Productgroep
Wasdrogers
Maximaal vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasdroger kan. Dit is meestal 7 of 8 of 9 kilogram. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
36 kg
Het gewicht van een wasdroger varieert vanaf 30 kilogram tot 70 kilogram. Met 36 kilo is deze wasdroger een stuk lichter dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasdroger is Wit. Zo goed als alle wasdrogers zijn wit van kleur.
Geluidsniveau
65 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasdroger maakt. Deze waarde ligt ongeveer tussen de 60 en 70 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe stiller de machine, hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 65 dB is deze wasdroger vergelijkbaar qua geluid met de meeste andere apparaten.
Eigenschappen
Een condensdroger maakt het wasgoed droog met behulp van warme lucht. Deze lucht raakt vochtig terwijl de was droogt. De condensdroger slaat het vocht dat in de warme lucht zit op als condenswater. Het condenswater vloeit ofwel via een afvoer weg ofwel komt terecht in een waterbakje in het apparaat dat moet worden geleegd. Een condensdroger is vooral geschikt voor ruimte waar geen luchtafvoer naar buiten mogelijk is. Een alternatief voor condensdrogers zijn de warmtepompdrogers, deze zijn duurder maar ook energiezuiniger.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasdrogers van AEG
Informatie AEG T71272NAC
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.