Feedback
10,0

AEG T75782NIH

wasdroger | Prijzen vanaf € 529,00 tot € 529,00
www.bestsellers.eu (goedkoopste)
1 / 5
5 foto's
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
4 dagen
€ 529,00
€ 529,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 529,00 Bestsellers.euBestse..
Hoogste prijs ooit
€ 699,00
Laagste prijs ooit
€ 511,54
Huidige prijs ligt 7% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 41.89
AEG T75782NIH
  Bezorgprijs vanaf € 529,00
 2 ervaringen
  Beoordeeld met 5 sterren
Productomschrijving
De speciale inverter motor in deze sensidry warmtepompdroger beschermt al uw kleding, ongeacht het materiaal. Zo ziet uw kleding er veel langer uit als nieuw. Dankzij het Silent System van AEG zult u deze droger nauwelijks horen. Aan de hand van de inhoud past de droger de draaisnelheid, -richting en temperatuur van de trommel aan. Met startuitstel kunt u de start van een programma uitstellen totdat het u goed uitkomt.
Belangrijkste eigenschappen
  Energieklasse A++
  Maximaal vulgewicht van 8 kg
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over deze AEG T75782NIH wasdroger. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Erg tevreden”
Door Hijman op donderdag 8 september 2016
Droogt prima. Geen op of aanmerkingen. Vorige droger was wel wat sneller maar dit was een condensdroger en die veel minder zuinig was.
+1 bedankje
“Prima”
Door Murat op zondag 4 september 2016
Lang getwijfeld welke droger we zouden kopen. Uiteindelijk heel tevreden met deze. Droger is niet super stil maar het is en blijft natuurlijk wel een droger. Droogt ook delicaat wasgoed wat erg praktisch is.
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG T75782NIH wasdroger? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
T75782NIH
Ean
7332543438174
Productgroep
Wasdrogers
Vanaf prijs
€ 529,00
Maximaal vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht van een wasdroger bepaalt hoeveel was in een keer gedroogd kan worden. Het vulgewicht is in de regel 7 of 8 of 9 kilogram. Deze wasdroger kunt u tot maximaal 8 kilo vullen. Een maximaal vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
48 kg
Wasdrogers wegen in de regel tussen de 30 en 70 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 48 kilo en is vergelijkbaar met de meeste andere wasdrogers qua gewicht.
Kleur
Wit
Dit apparaat is Wit van kleur.. Wasdrogers zijn bijna altijd wit.
Geluidsniveau
66 dB
Hoeveel geluid een wasdroger maakt kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert van ca. 60 decibel (stiller) tot ca. 70 decibel (luider). Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 66 dB en is net wat luider in vergelijking met de meeste andere wasdrogers.
Eigenschappen
warmtepompdroger
Een warmtepompdroger droogt de was met warme lucht. Deze lucht is veel minder warm dan bij een condensdroger of afvoerdroger. Omdat een warmtepompdroger de was droogt op lagere temperatuur heeft dit apparaat meer tijd nodig voor een droogbeurt dan een afvoerdroger of condensdroger. Een warmtepompdroger is relatief duur in de aanschaf maar hij is zo energiezuinig dat over de gehele levensduur van de machine het verschil in aanschafprijs meestal wordt terugverdiend. De warmtepompdroger haalt het vocht uit de lucht in de vorm van condenswater. Dit condenswater wordt meestal direct weggevoerd naar de waterafvoer of soms opgevangen in een condensbak die regelmatig geleegd moet worden. Een warmtepompdroger werkt op basis van een warmtepomp die met behulp van temperatuurverschillen het vocht uit het wasgoed doet neerslaan in condenswater. Een warmtepompdroger is met name geschikt als een luchtafvoer naar buiten niet mogelijk is, als veel droogbeurten worden gedraaid, en voor fijne was vanwege de lage droogtemperatuur.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasdrogers van AEG
Informatie AEG T75782NIH
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.