Feedback
9,3

AEG T87687NIH

Vrijstaande wasdroger | Prijzen vanaf € 699,00 tot € 699,00
www.bestsellers.eu (goedkoopste)
1 / 11
11 foto's
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
onbekend
€ 699,00
€ 699,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 699,00 Bestsellers.euBestse..
Hoogste prijs ooit
€ 999,00
Laagste prijs ooit
€ 682,00
Huidige prijs ligt 14% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 117.65
AEG T87687NIH
  Bezorgprijs vanaf € 699,00
 3 ervaringen
  Beoordeeld met 5 sterren
Productomschrijving
Deze AbsoluteCare warmtepompdroger met Woolmark Blue certificering droogt ook uw delicate wasgoed. De grote ProTex trommel met een maximale capaciteit van 8 kg is ruim. Om te voorkomen dat kleding in elkaar kreukt tijdens het drogen draait de trommel zowel links- als rechtsom. De vochtigheidsensoren van het OptiSense-systeem houden de vochtigheidsgraad in de trommel in de gaten en passen het programma hierop aan. Zo bespaart u op een eenvoudige wijze energie. De droger is met een energielabel van A+++ zeer zuinig en met een geluidsniveau van 65 dB ook nog eens stil.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasdroger
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 8 kg
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over deze AEG T87687NIH wasdroger. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Terugverdienen”
Door Jolanthe op zaterdag 14 mei 2016
Groot gezin met veel kinderen dus de droger staat vaak aan. Gekozen voor een warmtepompdoger omdat deze energiezuinig zijn en dat verdien je uiteindelijk terug. Na de eerste paar was ik gelijk al heel tevreden. Was is goed droog.
+1 bedankje
“Zuinig”
Door Martin op maandag 19 september 2016
Zuinig en goed. 3 weken in bezit.
+1 bedankje
“Veel volume”
Door annemiek op vrijdag 13 mei 2016
Grote trommel waar veel in kan. Was komt droog uit de machine. Echter tov van onze oude droger is deze wel een stuk langzamer.
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG T87687NIH wasdroger? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
T87687NIH
Ean
7332543374144
Productgroep
Wasdrogers
Vanaf prijs
€ 699,00
Maximaal vulgewicht
8 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gedroogd kan worden. Bij bijna alle apparaten is dit 7 of 8 of 9 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasdroger is 8 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 5 personen is een vulgewicht van 8 kilo voldoende.
Kleur
Wit
Deze wasdroger heeft de kleur Wit. Bijna alle apparaten in de categorie wasdrogers zijn wit.
Geluidsniveau
65 dB
Hoeveel geluid een wasdroger maakt kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert van ca. 60 decibel (stiller) tot ca. 70 decibel (luider). Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 65 dB en is zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasdrogers.
Eigenschappen
warmtepompdroger
Een warmtepompdroger droogt de was met warme lucht. Deze lucht is veel minder warm dan bij een condensdroger of afvoerdroger. Omdat een warmtepompdroger de was droogt op lagere temperatuur heeft dit apparaat meer tijd nodig voor een droogbeurt dan een afvoerdroger of condensdroger. Een warmtepompdroger is relatief duur in de aanschaf maar hij is zo energiezuinig dat over de gehele levensduur van de machine het verschil in aanschafprijs meestal wordt terugverdiend. De warmtepompdroger haalt het vocht uit de lucht in de vorm van condenswater. Dit condenswater wordt meestal direct weggevoerd naar de waterafvoer of soms opgevangen in een condensbak die regelmatig geleegd moet worden. Een warmtepompdroger werkt op basis van een warmtepomp die met behulp van temperatuurverschillen het vocht uit het wasgoed doet neerslaan in condenswater. Een warmtepompdroger is met name geschikt als een luchtafvoer naar buiten niet mogelijk is, als veel droogbeurten worden gedraaid, en voor fijne was vanwege de lage droogtemperatuur.
Toon alle eigenschappen
Andere wasdrogers van AEG
Informatie AEG T87687NIH
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.