Feedback
8,0

Beko DPU 7380 X

wasdroger | Prijzen vanaf € 539,00 tot € 539,00
www.bol.com (goedkoopste)
1 / 1
1 foto's
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
5+ dagen
€ 539,00
€ 539,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 539,00 Bol.comBol.co..
Hoogste prijs ooit
€ 593,95
Laagste prijs ooit
€ 326,00
Momenteel wordt de Beko DPU 7380 X aangeboden voor € 539,00 door Bol.com.
Beko DPU 7380 X
  Bezorgprijs vanaf € 539,00
 3 ervaringen
  Beoordeeld met 4 sterren
Productomschrijving
Deze wasdroger momenteel aangeboden door 1 winkel en wordt al bezorgd voor € 539,00 door Bol.com . De wasdroger kan maximaal 7 kg per keer drogen en produceert circa 66 dB.
Belangrijkste eigenschappen
  Energieklasse A++
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over deze Beko DPU 7380 X wasdroger. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Gebruiksvriendelijk”
Door Gisella op zondag 2 oktober 2016
Ons gezin is met 5 kinderen vrij groot dus een droger is geen overbodige luxe. Gebruik de droger nu 1 1/2 maand vrij intensief en het bevalt prima. Droger is gebruiksvriendelijk en voor mijn gevoel ook energiezuinig. Droog resultaat is ok.
+1 bedankje
“Review”
Door S.P. op maandag 30 mei 2016
Bedienbaarheid is gemakkelijk en het droogresultaat is goed te noemen. Het geluidsniveau ligt hoger dan hetgeen waar ik mee had gerekend. Ook het pluizenfilter moet naar mijn mening te vaak worden schoongemaakt. Dit kost weliswaar niet heel veel tijd maar het is ook niet echt handig.
+1 bedankje
“Beko”
Door Edwin op zondag 22 mei 2016
Dit is een van de goedkopere wartmepompdrogers is. Heel handig is de trommelverlichting zodat ik goed kan zien wat er in de trommel ligt. Las ergens anders dat de filters wel regelmatig schoongemaakt moeten worden en dit is ook mijn ervaring.
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Beko DPU 7380 X wasdroger? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
DPU 7380 X
Ean
8690769389069
Productgroep
Wasdrogers
Vanaf prijs
€ 539,00
Maximaal vulgewicht
7 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gedroogd kan worden. Bij bijna alle apparaten is dit 7 of 8 of 9 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasdroger is 7 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 4 personen is een vulgewicht van 7 kilo voldoende.
Gewicht
49 kg
Wasdrogers lopen in gewicht vanaf 30 kilo tot 70 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van [x] kilogram en is voor wat betreft gewicht vergelijkbaar met veel andere wasdrogers.
Kleur
Grijs
Deze wasdroger heeft de kleur Grijs.
Geluidsniveau
66 dB
Hoeveel geluid een wasdroger maakt kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert van ca. 60 decibel (stiller) tot ca. 70 decibel (luider). Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 66 dB en is net wat luider in vergelijking met de meeste andere wasdrogers.
Eigenschappen
warmtepompdroger
Een warmtepompdroger maakt de was droog met behulp van warme lucht. Deze lucht is niet zo warm als bij een condensdroger of afvoerdroger. Door de lagere luchttemperatuur heeft een warmtepompdroger langer de tijd nodig om de was te drogen. Een warmtepompdroger kent een hogere aankoopprijs, maar dit wordt in de regel terugverdiend met een flink lager energieverbruik. De warmtepompdroger verwijdert het vocht uit de verwarmde lucht als condenswater. Het condenswater loopt weg in de afvoer of belandt in een waterbakje dat regelmatig moet worden geleegd. Een warmtepompdroger werkt met behulp van een warmtepomp die via temperatuurverschillen het vocht uit het wasgoed haalt. Dit type droger is vooral geschikt als de wasruimte een afgesloten ruimte zonder opening naar buiten is, als de wasdroger veel gebruikt wordt, en voor fijne was vanwege de lage droogtemperatuur.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasdrogers van Beko
Informatie Beko DPU 7380 X
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.