Feedback
9,0

Bosch WTY88783NL

wasdroger
1 / 6
6 foto's
Prijsinformatie
Deze wasdroger wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Bosch WTY88783NL
 2 ervaringen
  Beoordeeld met 5 sterren
Productomschrijving
De WTY88783NL van het merk Bosch is een wasdroger met warmtepomp. Met een gemiddeld energieverbruik van 158 kilowatt per jaar is de machine bijzonder energiezuinig en hij valt daarmee dan ook onder label A+++. Het maximale vulgewicht van het model bedraagt 8 kg. De WTY88783NL beschikt over een condenswaterafvoersysteem. Naast de standaardprogramma's biedt dit apparaat ook diverse speciale programma's, zoals schoenen drogen, jeans en sport. De glazen deur is afgewerkt met chroom en uitgevoerd met kinderbeveiliging op de deur.

Belangrijkste eigenschappen
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 8 kg
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over deze Bosch WTY88783NL wasdroger. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Goede droger”
Door sammy op vrijdag 9 september 2016
Zuinig en stil, plus een grote trommel. Goede droger.
+1 bedankje
“Prima machine”
Door Jessica op maandag 30 mei 2016
Prima machine moet alleen nog wel zoeken naar de juiste instellingen per droogbeurt maar dat is een kwestie van tijd wasgoed komt goed droog uit de droger en dat is uiteraard het belangrijkst droger staat in de bijkeuken en als ik de deur open laat en zelf in de keuken bezig ben hoor ik de droger bijna niet
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bosch WTY88783NL wasdroger? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WTY88783NL
Ean
4242002837949
Productgroep
Wasdrogers
Maximaal vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht van een wasdroger bepaalt hoeveel was in een keer gedroogd kan worden. Het vulgewicht is in de regel 7 of 8 of 9 kilogram. Deze wasdroger kunt u tot maximaal 8 kilo vullen. Een maximaal vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
58 kg
Wasdrogers wegen in de regel tussen de 30 en 70 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 58 kilo en is zwaarder dan veel andere wasdrogers.
Kleur
Wit
Dit apparaat is Wit van kleur.. Wasdrogers zijn bijna altijd wit.
Geluidsniveau
61 dB
Hoeveel geluid een wasdroger maakt kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert van ca. 60 decibel (stiller) tot ca. 70 decibel (luider). Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 61 dB en is stiller in vergelijking met de meeste andere wasdrogers.
Eigenschappen
warmtepompdroger
Een warmtepompdroger maakt de was droog met behulp van warme lucht. Deze lucht is niet zo warm als bij een condensdroger of afvoerdroger. Door de lagere luchttemperatuur heeft een warmtepompdroger langer de tijd nodig om de was te drogen. Een warmtepompdroger kent een hogere aankoopprijs, maar dit wordt in de regel terugverdiend met een flink lager energieverbruik. De warmtepompdroger verwijdert het vocht uit de verwarmde lucht als condenswater. Het condenswater loopt weg in de afvoer of belandt in een waterbakje dat regelmatig moet worden geleegd. Een warmtepompdroger werkt met behulp van een warmtepomp die via temperatuurverschillen het vocht uit het wasgoed haalt. Dit type droger is vooral geschikt als de wasruimte een afgesloten ruimte zonder opening naar buiten is, als de wasdroger veel gebruikt wordt, en voor fijne was vanwege de lage droogtemperatuur.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasdrogers van Bosch
Informatie Bosch WTY88783NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.