Feedback

Candy GVC D813B-S

wasdroger
1 / 1
1 foto's
Prijsinformatie
Deze wasdroger wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Candy GVC D813B-S
Productomschrijving
Deze wasdroger wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. De wasdroger kan maximaal 8 kg per keer drogen en produceert circa 69 dB.
Belangrijkste eigenschappen
  Energieklasse B
  Maximaal vulgewicht van 8 kg
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Candy GVC D813B-S wasdroger. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Candy GVC D813B-S wasdroger? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
GVC D813B-S
Ean
8016361902770
Productgroep
Wasdrogers
Maximaal vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasdroger kan. Dit is meestal 7 of 8 of 9 kilogram. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
35 kg
Het gewicht van een wasdroger varieert vanaf 30 kilogram tot 70 kilogram. Met 35 kilo is deze wasdroger een stuk lichter dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasdroger is Wit. Zo goed als alle wasdrogers zijn wit van kleur.
Geluidsniveau
69 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasdroger maakt. Deze waarde ligt ongeveer tussen de 60 en 70 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe stiller de machine, hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 69 dB is deze wasdroger een stuk luider dan bijna alle andere apparaten.
Eigenschappen
Een condensdroger droogt de was met warme lucht. Deze warme lucht wordt vochtig terwijl de was droog wordt. De condensdroger haalt het vocht uit de lucht in de vorm van condenswater. Dit condenswater wordt meestal direct weggevoerd naar de waterafvoer of soms opgevangen in een condensbak die regelmatig geleegd moet worden. Een condensdroger is met name geschikt als een luchtafvoer naar buiten niet mogelijk is. In vergelijking met warmtepompdrogers zijn condensdrogers goedkoper in de aanschaf maar minder energiezuinig.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasdrogers van Candy
Informatie Candy GVC D813B-S
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.