Feedback

Candy SLC D813B-S

Vrijstaande wasdroger | Prijzen vanaf € 385,00 tot € 385,00
www.bol.com (goedkoopste)
1 / 1
1 foto's
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
4 dagen
€ 385,00
€ 385,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 385,00 Bol.comBol.co..
Hoogste prijs ooit
€ 465,81
Laagste prijs ooit
€ 281,00
Momenteel wordt de Candy SLC D813B-S aangeboden voor € 385,00 door Bol.com.
Candy SLC D813B-S
  Bezorgprijs vanaf € 385,00
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasdroger momenteel aangeboden door 1 winkel en wordt al bezorgd voor € 385,00 door Bol.com . De wasdroger kan maximaal 8 kg per keer drogen .
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasdroger
  Energieklasse B
  Maximaal vulgewicht van 8 kg
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Candy SLC D813B-S wasdroger. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Candy SLC D813B-S wasdroger? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
SLC D813B-S
Ean
8016361922495
Productgroep
Wasdrogers
Vanaf prijs
Maximaal vulgewicht
8 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gedroogd kan worden. Bij bijna alle apparaten is dit 7 of 8 of 9 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasdroger is 8 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 5 personen is een vulgewicht van 8 kilo voldoende.
Gewicht
36 kg
Wasdrogers lopen in gewicht vanaf 30 kilo tot 70 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van [x] kilogram en is een stuk lichter in vergelijking met de meeste andere wasdrogers.
Kleur
Wit
Deze wasdroger heeft de kleur Wit. Bijna alle apparaten in de categorie wasdrogers zijn wit.
Eigenschappen
Een condensdroger droogt de was met warme lucht. Deze warme lucht wordt vochtig terwijl de was droog wordt. De condensdroger haalt het vocht uit de lucht in de vorm van condenswater. Dit condenswater wordt meestal direct weggevoerd naar de waterafvoer of soms opgevangen in een condensbak die regelmatig geleegd moet worden. Een condensdroger is met name geschikt als een luchtafvoer naar buiten niet mogelijk is. In vergelijking met warmtepompdrogers zijn condensdrogers goedkoper in de aanschaf maar minder energiezuinig.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasdrogers van Candy
Informatie Candy SLC D813B-S
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.