Feedback

Candy SLH D1013A2

Vrijstaande wasdroger
1 / 1
1 foto's
Prijsinformatie
Deze wasdroger wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Candy SLH D1013A2
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasdroger wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. De wasdroger kan maximaal 10 kg per keer drogen en produceert circa 67 dB.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasdroger
  Energieklasse A++
  Maximaal vulgewicht van 10 kg
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Candy SLH D1013A2 wasdroger. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Candy SLH D1013A2 wasdroger? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
SLH D1013A2
Ean
8016361926028
Productgroep
Wasdrogers
Maximaal vulgewicht
10 kg
Het maximale vulgewicht van een wasdroger bepaalt hoeveel was in een keer gedroogd kan worden. Het vulgewicht is in de regel 7 of 8 of 9 kilogram. Deze wasdroger kunt u tot maximaal 10 kilo vullen. Dit is vooral praktisch voor grote huishoudens of huishoudens met veel was.
Gewicht
45 kg
Wasdrogers wegen in de regel tussen de 30 en 70 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 45 kilo en is wat lichter dan de meeste andere wasdrogers.
Kleur
Wit
Dit apparaat is Wit van kleur.. Wasdrogers zijn bijna altijd wit.
Geluidsniveau
67 dB
Hoeveel geluid een wasdroger maakt kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert van ca. 60 decibel (stiller) tot ca. 70 decibel (luider). Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 67 dB en is luider in vergelijking met de meeste andere wasdrogers.
Eigenschappen
warmtepompdroger
Een warmtepompdroger maakt de was droog met behulp van warme lucht. Deze lucht is niet zo warm als bij een condensdroger of afvoerdroger. Door de lagere luchttemperatuur heeft een warmtepompdroger langer de tijd nodig om de was te drogen. Een warmtepompdroger kent een hogere aankoopprijs, maar dit wordt in de regel terugverdiend met een flink lager energieverbruik. De warmtepompdroger verwijdert het vocht uit de verwarmde lucht als condenswater. Het condenswater loopt weg in de afvoer of belandt in een waterbakje dat regelmatig moet worden geleegd. Een warmtepompdroger werkt met behulp van een warmtepomp die via temperatuurverschillen het vocht uit het wasgoed haalt. Dit type droger is vooral geschikt als de wasruimte een afgesloten ruimte zonder opening naar buiten is, als de wasdroger veel gebruikt wordt, en voor fijne was vanwege de lage droogtemperatuur.
Toon alle eigenschappen
Andere wasdrogers van Candy
Informatie Candy SLH D1013A2
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.