Feedback

Samsung DV90H8000HW

wasdroger
1 / 4
4 foto's
Prijsinformatie
Deze wasdroger wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Samsung DV90H8000HW
Productomschrijving
De Samsung DV90H8000HW is een warmtepompdroger met een droogcapaciteit van 9 kg. De machine valt binnen energieklasse A++. Deze warmtepompdroger maakt gebruik van een soort koelmiddel in plaats van elektriciteit en verbruikt daardoor veel minder stroom. Het apparaat beschikt over een filter clean alarm, zodat altijd duidelijk is wanneer de filter gereinigd dient te worden. De water indicator geeft aan wanneer het reservoir geleegd moet worden. Storingen worden automatisch gedetecteerd door het Smart Check systeem.
Belangrijkste eigenschappen
  Energieklasse A++
  Maximaal vulgewicht van 9 kg
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Samsung DV90H8000HW wasdroger. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Samsung DV90H8000HW wasdroger? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
DV90H8000HW
Ean
8806086180658
Productgroep
Wasdrogers
Maximaal vulgewicht
9 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasdroger kan. Dit is meestal 7 of 8 of 9 kilogram. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 9 kilo. Dit is vooral geschikt voor grote huishoudens of huishoudens met veel wasgoed.
Gewicht
52 kg
Het gewicht van een wasdroger varieert vanaf 30 kilogram tot 70 kilogram. Met 52 kilo is deze wasdroger wat zwaarder dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasdroger is Wit. Zo goed als alle wasdrogers zijn wit van kleur.
Geluidsniveau
65 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasdroger maakt. Deze waarde ligt ongeveer tussen de 60 en 70 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe stiller de machine, hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 65 dB is deze wasdroger vergelijkbaar qua geluid met de meeste andere apparaten.
Eigenschappen
warmtepompdroger
Een warmtepompdroger droogt de was met warme lucht. Deze lucht is veel minder warm dan bij een condensdroger of afvoerdroger. Omdat een warmtepompdroger de was droogt op lagere temperatuur heeft dit apparaat meer tijd nodig voor een droogbeurt dan een afvoerdroger of condensdroger. Een warmtepompdroger is relatief duur in de aanschaf maar hij is zo energiezuinig dat over de gehele levensduur van de machine het verschil in aanschafprijs meestal wordt terugverdiend. De warmtepompdroger haalt het vocht uit de lucht in de vorm van condenswater. Dit condenswater wordt meestal direct weggevoerd naar de waterafvoer of soms opgevangen in een condensbak die regelmatig geleegd moet worden. Een warmtepompdroger werkt op basis van een warmtepomp die met behulp van temperatuurverschillen het vocht uit het wasgoed doet neerslaan in condenswater. Een warmtepompdroger is met name geschikt als een luchtafvoer naar buiten niet mogelijk is, als veel droogbeurten worden gedraaid, en voor fijne was vanwege de lage droogtemperatuur.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasdrogers van Samsung
Informatie Samsung DV90H8000HW
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.