Feedback

Siemens WT44W362NL

Vrijstaande wasdroger | Prijzen vanaf € 529,00 tot € 529,00
www.mediamarkt.nl (goedkoopste)
1 / 4
4 foto's
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
24 uur
€ 529,00
€ 529,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 529,00 MediaMarktMediaM..
Hoogste prijs ooit
€ 799,00
Laagste prijs ooit
€ 449,00
Huidige prijs ligt 5% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 29.41
Siemens WT44W362NL
  Bezorgprijs vanaf € 529,00
  Levering binnen 24 uur
Productomschrijving
Deze Siemens iQ500 condensdroger met warmtepomp heeft een rvs trommel met een maximale capaciteit van 7 kg. De droger beschikt over autoDry technologie die ervoor zorgt dat de droger stopt met het gekozen programma zodra de gewenste droogheid is bereikt. Zo voorkomt u dat uw wasgoed krimpt tijdens het drogen. De droger is met 65 dB vrij stil en met energielabel A++ zuinig. De display geeft de resttijd van het gekozen programma weer. De droger beschikt over een aantal speciale programma's waaronder Mix, Outdoor, SuperKort 40 en Wol finish.
Belangrijkste eigenschappen
  Onderbouw wasdroger
  Energieklasse A++
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
  Levering binnen 24 uur
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Siemens WT44W362NL wasdroger. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Siemens WT44W362NL wasdroger? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WT44W362NL
Ean
4242003652978
Productgroep
Wasdrogers
Vanaf prijs
€ 529,00
Maximaal vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasdroger kan. Dit is meestal 7 of 8 of 9 kilogram. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
48 kg
Het gewicht van een wasdroger varieert vanaf 30 kilogram tot 70 kilogram. Met 48 kilo is deze wasdroger vergelijkbaar in gewicht met veel andere apparaten.
Geluidsniveau
65 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasdroger maakt. Deze waarde ligt ongeveer tussen de 60 en 70 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe stiller de machine, hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 65 dB is deze wasdroger vergelijkbaar qua geluid met de meeste andere apparaten.
Eigenschappen
warmtepompdroger
Een warmtepompdroger maakt de was droog met behulp van warme lucht. Deze lucht is niet zo warm als bij een condensdroger of afvoerdroger. Door de lagere luchttemperatuur heeft een warmtepompdroger langer de tijd nodig om de was te drogen. Een warmtepompdroger kent een hogere aankoopprijs, maar dit wordt in de regel terugverdiend met een flink lager energieverbruik. De warmtepompdroger verwijdert het vocht uit de verwarmde lucht als condenswater. Het condenswater loopt weg in de afvoer of belandt in een waterbakje dat regelmatig moet worden geleegd. Een warmtepompdroger werkt met behulp van een warmtepomp die via temperatuurverschillen het vocht uit het wasgoed haalt. Dit type droger is vooral geschikt als de wasruimte een afgesloten ruimte zonder opening naar buiten is, als de wasdroger veel gebruikt wordt, en voor fijne was vanwege de lage droogtemperatuur.
Toon alle eigenschappen
Andere wasdrogers van Siemens
Informatie Siemens WT44W362NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.