Feedback
Beste keuze
in wasmachines
van € 500 tot € 600
 
9,7

AEG L61260TL

Vrijstaande wasmachine | Prijzen vanaf € 556,00 tot € 556,00
www.veiligkopen.nu (goedkoopste)
1 / 2
2 foto's
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
★★★★★ (668 ervaringen)
1-2 dagen
€ 556,00
€ 556,00
1-2 dagen
€ 556,00
€ 556,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 556,00 VeiligkopenVeilig..
Hoogste prijs ooit
€ 822,11
Laagste prijs ooit
€ 412,37
Momenteel wordt de AEG L61260TL aangeboden voor € 556,00 door Veiligkopen.
AEG L61260TL
  Bezorgprijs vanaf € 556,00
 1 ervaring
  Beoordeeld met een 9,7
  2 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 3 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze bovenlader wasautomaat van AEG is een ProTex wasautomaat waardoor u zelfs de meest fijne stoffen veilig kunt wassen en uw kleding er langer uitziet alsof u het net nieuwe gekocht heeft. Daarnaast heeft deze wasautomaat het A++ energiecertificaat waardoor u enorm zuinig uw kleding kunt wassen. Tijdens het wassen heeft deze geavanceerde automaat een geluidsniveau van 56 decibel. Tevens is deze wasautomaat, in vergelijking met een voorlader, vrij smal, zodat u hem makkelijk kwijt kunt.
6000 Serie
De wasmachines uit de 6000 Serie van AEG zijn uitgerust met ProSense technologie en hebben een vulgewicht van tussen de 7 en 10 kilogram.
FUZZY-LOGIC systeem
Bij FUZZY LOGIC wordt de waterdosering afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Het systeem meet via een sensor hoeveel was u wilt wassen en past automatisch het wasprogramma daarop aan.
ProTex-trommel
De ProTex trommel van AEG heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel. Waterstralen tillen het wasgoed op van de wand tijdens het was. De ProTex trommel beschermt het wasgoed en zorgt voor een beter behoud van vorm en textuur.
LiquiSystem
Door het Liquisystem wordt de dosering van zowel vloeibare wasmiddelen als wasmiddelpoeder via het wasmiddeldoseerbakje geoptimaliseerd.
Dubbelwandige toevoerslang
De slang die het water toevoert naar de wasmachine is extra beveiligd door de dubbelwandige uitvoering.
Belangrijkste eigenschappen
  6000 Serie
  FUZZY-LOGIC systeem
  ProTex-trommel
  LiquiSystem
  Dubbelwandige toevoerslang
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A++
Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze AEG L61260TL wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Uitstekend”
Door Woerd op donderdag 16 maart 2017
De wasmachine AEG L61260TL (bovenlader) doet het uitstekend. Wast goed schoon.
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L61260TL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
L61260TL
Ean
7332543307272
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 556,00
Belader
Een bovenlader heeft de deur aan de bovenzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
6 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 6 kilo. Daarmee is dit apparaat bedoeld voor een- of tweepersoonshuishoudens.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
56 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 56 dB. Deze wasmachine is wat luider bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
76 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 76 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Motor
Een koolborstelmotor gebruik koolborstels om de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine over te brengen naar de trommel. Er zijn ook koolborstelloze wasmachines waarbij de koolborstels ontbreken. Een wasmachine met koolborstelmotor zal qua prijs een iets voordeligere keuze zijn. Echter nadelen van koolborstelmotors zijn dat deze iets luidruchtiger zullen zijn en ook iets onderhoudsgevoeliger.
Maximale toerental
1200
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1200 toeren. Dit betreft een wat lager toerental dan de meeste andere apparaten.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van AEG
Informatie AEG L61260TL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.