Feedback

AEG L61465TL

Vrijstaande wasmachine
AEG L61465TL wasmachine
Omschrijving AEG L61465TL
Deze vrijstaande wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. De bovenlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 6 kg .

Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A++
  Maximaal vulgewicht van 6 kg
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 0,00 ..
Hoogste prijs ooit
€ 749,00
Laagste prijs ooit
€ 749,00
Huidige prijs ligt 100% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 749.00


AEG L61465TL
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze AEG L61465TL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
L61465TL
Ean
7332543409303
Productgroep
Wasmachines
Belader
Een bovenlader heeft de deur aan de bovenzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
6 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 6 kilo. Daarmee is dit apparaat bedoeld voor een- of tweepersoonshuishoudens.
Gewicht
63 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 63 kilo en is wat lichter dan de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
56 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 56 dB. Deze wasmachine is wat luider bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
78 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 78 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L61465TL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie AEG L61465TL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van AEG