Feedback

AEG L6FB86GW

/ Vrijstaande Wasmachine
499,00
veiligkopen.nu
Gratis verzending
544,00
witgoedhuis.nl
Gratis verzending
549,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
588,00
mediamarkt.nl
Gratis verzending
589,00
expert.nl
Gratis verzending
615,50
bol.com
Gratis verzending
669,00
bcc.nl
Gratis verzending
AEG L6FB86GW
  Bezorgprijs vanaf € 499,00
  Levering binnen 24 uur
  7 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 669,00
dinsdag 18 juli 2017
Gemiddelde prijs
€ 578,52
Laagste prijs
€ 471,20
dinsdag 9 oktober 2018
Huidige prijs
€ 499,00
bij Veiligkopen
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 7 winkels en wordt al bezorgd voor € 499,00 door Veiligkopen . De wasmachine beschikt over 10 programma's en kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
ProTex-trommel
De ProTex trommel van AEG heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel. Waterstralen tillen het wasgoed op van de wand tijdens het was. De ProTex trommel beschermt het wasgoed en zorgt voor een beter behoud van vorm en textuur.
ProSense-technologie
Met de ProSense Technologie wordt eerst de hoeveelheid was gemeten. Vervolgens worden tijd, water en stroomgebruik afgestemd op de omvang van de was. Hierdoor wordt het wasgoed niet te lang gewassen en wordt bovendien op stroom en water bespaard.
FUZZY-LOGIC systeem
Bij FUZZY LOGIC wordt de waterdosering afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Het systeem meet via een sensor hoeveel was u wilt wassen en past automatisch het wasprogramma daarop aan.
Eco TimeSave
Door Eco TimeSave kan de wasmachine bij het draaien van een wasprogramma zowel tijd als energie besparen. De Eco optie en de TimeSave optie kunnen tegelijkertijd worden ingesteld.
6000 Serie
De wasmachines uit de 6000 Serie van AEG zijn uitgerust met ProSense technologie en hebben een vulgewicht van tussen de 7 en 10 kilogram.
Belangrijkste eigenschappen
  ProTex-trommel
  ProSense-technologie
  FUZZY-LOGIC systeem
  Eco TimeSave
  6000 Serie
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze AEG L6FB86GW wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L6FB86GW wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
L6FB86GW
Ean
7332543501571
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 499,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
71 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 71 kilo is deze wasmachine vergelijkbaar in gewicht met veel andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
50 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 50 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
75 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 75 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid bij het centrifugeren met de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit is een relatief hoger toerental.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van AEG
Informatie AEG L6FB86GW
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.