Feedback

AEG L76475NFL

/ Vrijstaande Wasmachine
AEG L76475NFL

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Alles wassen inclusief wol en zijde, dat is mogelijk met deze stille wasmachine. Dankzij een isolatiesysteem is de wasmachine nauwelijks hoorbaar. De inverter-motor zorgt voor uitstekende prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid. De wasmachine stemt de wastijd automatisch af op het gewicht van het wasgoed. Hierdoor wordt het wasgoed nooit te lang gewassen en worden kleuren en vezels beschermd. Door middel van LED's is de resterende tijd op het display te volgen. Ook de temperatuurselectie is hierdoor goed zichtbaar. Het jaarlijkse energieverbruik is circa 148 kWh.
7000 Serie
De wasmachines uit de 7000 Serie van AEG zijn uitgerust met ProSteam technologie en ProSense technologie en hebben een vulgewicht van tussen de 8 en 10 kilogram.
ProTex-trommel
De ProTex trommel van AEG heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel. Waterstralen tillen het wasgoed op van de wand tijdens het was. De ProTex trommel beschermt het wasgoed en zorgt voor een beter behoud van vorm en textuur.
FUZZY-LOGIC systeem
Bij FUZZY LOGIC wordt de waterdosering afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Het systeem meet via een sensor hoeveel was u wilt wassen en past automatisch het wasprogramma daarop aan.
Belangrijkste eigenschappen
  7000 Serie
  ProTex-trommel
  FUZZY-LOGIC systeem
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze AEG L76475NFL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L76475NFL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
L76475NFL
Ean
7332543440450
Productgroep
Wasmachines
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 7 kilo. Een maximaal vulgewicht van 7 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau centrifuge
75 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 75 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van AEG
Informatie AEG L76475NFL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.