Feedback

AEG L76495NFL

Vrijstaande wasmachine
1
€ 699,00
Levertijd 2-5 dagen. Betaling: Ideal of creditcard.
Goedkoopste!
AEG L76495NFL wasmachine
1/4
Omschrijving AEG L76495NFL
Kleding wassen zonder dat het beschadigd wordt. Deze wasmachine wast ook fijne stoffen als wol en zijde. Met behulp van OptiSense wordt het gewicht van het wasgoed geregistreerd. De wastijd wordt hierop aangepast zodat kleuren en vezels langer mooi blijven. Met het special stoomprogramma kan kleding opgefrist worden zonder volledige wasbeurt. Het wasmiddeldoseerbakje bevat een extra compartiment voor vlekkenverwijderaar. De invertor-motor zorgt voor minimaal geluid met een maximaal wasresultaat. Energieklasse A+++ zorgt voor zuinig gebruik. De voorwas optie verwijderd alvast los vuil, zoals zand, uit de kleding.

7000 Serie
De wasmachines uit de 7000 Serie van AEG zijn uitgerust met ProSteam technologie en ProSense technologie en hebben een vulgewicht van tussen de 8 en 10 kilogram.
ProTex-trommel
De ProTex trommel van AEG heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel. Waterstralen tillen het wasgoed op van de wand tijdens het was. De ProTex trommel beschermt het wasgoed en zorgt voor een beter behoud van vorm en textuur.
FUZZY-LOGIC systeem
Bij FUZZY LOGIC wordt de waterdosering afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Het systeem meet via een sensor hoeveel was u wilt wassen en past automatisch het wasprogramma daarop aan.
Belangrijkste eigenschappen
  7000 Serie
  ProTex-trommel
  FUZZY-LOGIC systeem
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 9 kg
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
2-5 dagen
€ 699,00
€ 699,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 699,00 MediaMarktMediaM..
Hoogste prijs ooit
€ 705,99
Laagste prijs ooit
€ 453,69
Momenteel wordt de AEG L76495NFL aangeboden voor € 699,00 door MediaMarkt. Dit is de laagste prijs die ooit door ons is geregistreerd voor deze wasmachine.


AEG L76495NFL
  Bezorgprijs vanaf € 699,00
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze AEG L76495NFL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
L76495NFL
Ean
7332543432332
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 699,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
9 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 9 kilo. Dit is vooral geschikt voor grotere huishoudens of huishoudens met veel wasgoed.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau centrifuge
75 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 75 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid bij het centrifugeren met de meeste andere apparaten.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L76495NFL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie AEG L76495NFL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van AEG