Feedback

AEG L76675FL

/ Wasmachine
AEG L76675FL

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze AEG voorlader wasmachine is 10% zuiniger dan het zuinigste energie label A+++. Deze machine beschikt over een betrouwbare en stille inverter motor. Met de OptiSense techniek wordt de duur en het energie- en waterverbruik van het wasprogramma aangepast aan het gewicht van de was. Om het strijkwerk te verminderen zijn speciale stoomprogramma's beschikbaar. Ook is er een programma om extra stil te wassen, een programma om extra snel te wassen (3kg in 20 minuten) en een wol programma. Verder is het mogelijk de start van een programma uit te stellen en kan het toetsenbord worden vergrendeld (kinderbeveiliging).
ProTex-trommel
De ProTex trommel van AEG heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel. Waterstralen tillen het wasgoed op van de wand tijdens het was. De ProTex trommel beschermt het wasgoed en zorgt voor een beter behoud van vorm en textuur.
7000 Serie
De wasmachines uit de 7000 Serie van AEG zijn uitgerust met ProSteam technologie en ProSense technologie en hebben een vulgewicht van tussen de 8 en 10 kilogram.
Belangrijkste eigenschappen
  ProTex-trommel
  7000 Serie
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze AEG L76675FL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L76675FL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
L76675FL
Ean
7332543257447
Productgroep
Wasmachines
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
49 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 49 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
77 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 77 dB is deze wasmachine iets luider bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit is een relatief hoger toerental.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van AEG
Informatie AEG L76675FL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.