Feedback
9,4

AEG L76680NWD

/ Vrijstaande Wasdroogcombinatie
AEG
L76680NWD
449,11
bol.com
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
AEG L76680NWD
  Bezorgprijs vanaf € 449,11
  Levering binnen 24 uur
 3 ervaringen
  Beoordeeld met een 9,4
Productomschrijving
De AEG L76680NWD is een energiezuinige was-droogcombinatie met een trommelvolume van 8 kg voor wassen en 4 kg voor drogen. De witte voorlader heeft energielabel A en een maximaal centrifugeertoerental van 1.600. De wasmachine is voorzien van een slijtvaste, betrouwbare inductiemotor. Dankzij DualSense-technologie kunt u onder meer fijn wasgoed en wollen handwas wassen en drogen op maat. De AEG L76680NWD is Woolmark Blue-gecertificeerd en verfrist en ontkreukt zelfs de meest verfijnde kledingstukken. OptiSense-techniek zorgt ervoor dat elke belading op de juiste manier wordt gewassen. U kunt gebruikmaken van een was- en droogprogramma van een uur en van startuitstel.
ProTex-trommel
De ProTex trommel van AEG heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel. Waterstralen tillen het wasgoed op van de wand tijdens het was. De ProTex trommel beschermt het wasgoed en zorgt voor een beter behoud van vorm en textuur.
LiquiSystem
Door het Liquisystem wordt de dosering van zowel vloeibare wasmiddelen als wasmiddelpoeder via het wasmiddeldoseerbakje geoptimaliseerd.
Belangrijkste eigenschappen
  ProTex-trommel
  LiquiSystem
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A
  Levering binnen 24 uur
Scores
AEG L76680NWD wasmachine
9,4 / 3 ervaringen
9,5 / 28 ervaringen
8,5 / 341 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over deze AEG L76680NWD wasmachine. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Prima apparaat”
Door Kim op dinsdag 24 mei 2016
Deze was-droogcombinatie droogt prima. Bediening is makkelijk en je kunt kiezen uit meerdere programma's. Machine maakt verder weining geluid.
+1 bedankje
“Bevalt prima”
Door Simon op zaterdag 8 oktober 2016
Omdat we weinig ruimte hebben deze was-droog combi gekozen. Machine is makkelijk in gebruik en wij hebben nog geen negatieve eigenschappen kunen ontdekken.
+1 bedankje
“Tevreden”
Door mike op dinsdag 25 oktober 2016
Doet wat hij moet doen. Was is schoon en droog en apparaat maakt weinig lawaai.
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L76680NWD wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
L76680NWD
Ean
7332543453115
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 449,11
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
51 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 51 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
76 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 76 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid bij het centrifugeren met de meeste andere apparaten.
Wasdroogcombinatie
ja
Een wasdroogcombinatie biedt een wasmachine en een wasdroger ineen. In een wasdroogcombinatie kan je minder drogen dan je kunt wassen, waardoor na een volle wasbeurt een deel van de was uit de machine moet worden gehaald om te kunnen drogen. Wasdroogcombinaties zijn vaak iets minder energiezuinig.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit is een relatief hoger toerental.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie AEG L76680NWD
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van AEG