Feedback

AEG L77685DWD

/ Vrijstaande Wasdroogcombinatie
AEG L77685DWD

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 865,00
vrijdag 16 september 2016
Gemiddelde prijs
€ 765,93
Laagste prijs
€ 639,00
dinsdag 22 augustus 2017
Geen aanbieders
Productomschrijving
AEG was/droogcombinatie uit de 7000 serie. DualSense wast en droogt al het wasgoed inclusief delicate items, zoals fijne was en wollen handwas. Met de OptiSense-technologie, die gebruikt maakt van sensoren in deze machine, worden de instellingen voor het wassen en drogen geoptimaliseerd. Het is mogelijk binnen één uur de kleding te wassen en drogen. Daarnaast zijn er nog extra stoom programma's beschikbaar om kleding te ontkreuken en vervelende geurtjes te verwijderen. De borstelloze invertert motor zorgt voor minder trilingen en is minder slijtage gevoelig. De wascapaciteit van de machine is 8kg en de droog capaciteit bedraagt 6 kg. Verder heeft deze was/droogcombinatie een groot display, met overloopbeveiliging met AquaControl, kinderbeveiligingm een anti-schuim spoelsysteem en startuitstel.
7000 Serie
De wasmachines uit de 7000 Serie van AEG zijn uitgerust met ProSteam technologie en ProSense technologie en hebben een vulgewicht van tussen de 8 en 10 kilogram.
Belangrijkste eigenschappen
  7000 Serie
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze AEG L77685DWD wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L77685DWD wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
L77685DWD
Ean
7332543454211
Productgroep
Wasmachines
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 8 kilo. Een maximaal vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
81.3 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 81.3 kilo en is wat zwaarder dan veel andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
51 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 51 dB. Deze wasmachine is bij het wassen wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
77 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 77 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Wasdroogcombinatie
ja
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit betreft een hoger toerental dan veel andere apparaten hebben.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van AEG
Informatie AEG L77685DWD
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.