Feedback

AEG L79496NFL

/ Vrijstaande Wasmachine
AEG L79496NFL

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 799,00
donderdag 9 juni 2016
Gemiddelde prijs
€ 668,57
Laagste prijs
€ 519,81
dinsdag 31 januari 2017
Geen aanbieders
Productomschrijving
Dankzij de gepatenteerde ÖKOMix technologie combineert de AEG L79496NFL zuinigheid (A+++, -50%) met resultaat. Sleutel is de ÖKOMix zelf, waarbij wasmiddel en wasverzachter vooraf gemengd worden. Beiden worden opgelost in water voordat ze in de kleding trekken. Hierdoor wordt een bijzonder diepe reiniging bereikt, die elke vezel doordringt. Een zachte was is het resultaat. De techniek is bovendien niet enkel efficiënt, maar ook natuurvriendelijk (Woolmark Green gecertificeerd). Het energieverbruik per jaar bedraagt 105 kWh. Om de kleding te ontkreuken en op te frissen zijn er speciale stoomprogramma's. Het LCD display geeft o.a. informatie over de looptijd van het huidige programma.
ÖKOInverter
De ÖKOInverter motor heeft een hoge efficientie en een lange levensduur. De motor zorgt voor uitstekende prestaties bij elk wasprogramma.
ProTex-trommel
De ProTex trommel van AEG heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel. Waterstralen tillen het wasgoed op van de wand tijdens het was. De ProTex trommel beschermt het wasgoed en zorgt voor een beter behoud van vorm en textuur.
FUZZY-LOGIC systeem
Bij FUZZY LOGIC wordt de waterdosering afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Het systeem meet via een sensor hoeveel was u wilt wassen en past automatisch het wasprogramma daarop aan.
ÖKOMix-technologie
Met de ÖKOMIX technologie worden wasmiddel en wasverzachter eerst vooraf opgelost in water, en pas daarna toegevoegd aan de was. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van wasmiddel en wasverzachter over de was.
Dubbelwandige toevoerslang
De slang die het water toevoert naar de wasmachine is extra beveiligd door de dubbelwandige uitvoering.
Belangrijkste eigenschappen
  ÖKOInverter
  ProTex-trommel
  FUZZY-LOGIC systeem
  ÖKOMix-technologie
  Dubbelwandige toevoerslang
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze AEG L79496NFL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L79496NFL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
L79496NFL
Ean
7332543418084
Productgroep
Wasmachines
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
9 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 9 kilo. Dit is vooral praktisch voor grotere huishoudens of huishoudens met veel was.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau centrifuge
75 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 75 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van AEG
Informatie AEG L79496NFL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.