Feedback
Qasa's keuze voor een wasmachine van € 500,00 tot € 600,00

AEG L7FB86EW

Inbouw wasmachine | Prijzen vanaf € 599,00 tot € 695,00
www.alternate.nl (goedkoopste)
1 / 10
10 foto's
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
onbekend
€ 599,00
€ 599,00
onbekend
€ 695,00
€ 695,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 599,00 AlternateAltern..
Hoogste prijs ooit
€ 749,00
Laagste prijs ooit
€ 599,00
Huidige prijs ligt 16% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 109.88
AEG L7FB86EW
  Bezorgprijs vanaf € 599,00
  2 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze inbouw wasmachine momenteel aangeboden door 2 winkels en wordt al bezorgd voor € 599,00 door Alternate . De wasmachine beschikt over 10 programma's .
ÖKOInverter
De ÖKOInverter motor heeft een hoge efficientie en een lange levensduur. De motor zorgt voor uitstekende prestaties bij elk wasprogramma.
ProSense-technologie
Met de ProSense Technologie wordt eerst de hoeveelheid was gemeten. Vervolgens worden tijd, water en stroomgebruik afgestemd op de omvang van de was. Hierdoor wordt het wasgoed niet te lang gewassen en wordt bovendien op stroom en water bespaard.
ProSteam technologie
Met de ProSteam technologie is de wasmachine voorzien van speciale stoomprogramma's geuren te verwijderen en kreukvorming te verminderen.
Eco TimeSave
Door Eco TimeSave kan de wasmachine bij het draaien van een wasprogramma zowel tijd als energie besparen. De Eco optie en de TimeSave optie kunnen tegelijkertijd worden ingesteld.
FUZZY-LOGIC systeem
Bij FUZZY LOGIC wordt de waterdosering afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Het systeem meet via een sensor hoeveel was u wilt wassen en past automatisch het wasprogramma daarop aan.
Belangrijkste eigenschappen
  ÖKOInverter
  ProSense-technologie
  ProSteam technologie
  Eco TimeSave
  FUZZY-LOGIC systeem
  Inbouw wasmachine
  Energieklasse A+++
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze AEG L7FB86EW wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L7FB86EW wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
L7FB86EW
Ean
7332543503384
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 599,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
73.5 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 73.5 kilo is deze wasmachine vergelijkbaar in gewicht met veel andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
51 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 51 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
77 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 77 dB is deze wasmachine iets luider bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit is een relatief hoger toerental.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van AEG
Informatie AEG L7FB86EW
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.