Feedback

AEG L7FE84ES

Vrijstaande wasmachine
1
€ 699,00
Levertijd 24 uur. Betaling: Ideal of creditcard.
Goedkoopste!
2
BCC
€ 699,00
Levertijd 24 uur. Betaling: Ideal, creditcard of onder rembours.
Goedkoopste!
AEG L7FE84ES wasmachine
1/3
Omschrijving AEG L7FE84ES
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 2 winkels en wordt al bezorgd voor € 699,00 door MediaMarkt . De voorlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 8 kg en kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.

7000 Serie
De wasmachines uit de 7000 Serie van AEG zijn uitgerust met ProSteam technologie en ProSense technologie en hebben een vulgewicht van tussen de 8 en 10 kilogram.
ÖKOInverter
De ÖKOInverter motor heeft een hoge efficientie en een lange levensduur. De motor zorgt voor uitstekende prestaties bij elk wasprogramma.
ProSteam technologie
Met de ProSteam technologie is de wasmachine voorzien van speciale stoomprogramma's geuren te verwijderen en kreukvorming te verminderen.
Eco TimeSave
Door Eco TimeSave kan de wasmachine bij het draaien van een wasprogramma zowel tijd als energie besparen. De Eco optie en de TimeSave optie kunnen tegelijkertijd worden ingesteld.
ProSense-technologie
Met de ProSense Technologie wordt eerst de hoeveelheid was gemeten. Vervolgens worden tijd, water en stroomgebruik afgestemd op de omvang van de was. Hierdoor wordt het wasgoed niet te lang gewassen en wordt bovendien op stroom en water bespaard.
FUZZY-LOGIC systeem
Bij FUZZY LOGIC wordt de waterdosering afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Het systeem meet via een sensor hoeveel was u wilt wassen en past automatisch het wasprogramma daarop aan.
Belangrijkste eigenschappen
  7000 Serie
  ÖKOInverter
  ProSteam technologie
  Eco TimeSave
  ProSense-technologie
  FUZZY-LOGIC systeem
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 8 kg
  Levering binnen 24 uur
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
24 uur
€ 699,00
€ 699,00
24 uur
€ 699,00
€ 699,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 699,00 MediaMarktMediaM..
Hoogste prijs ooit
€ 699,00
Laagste prijs ooit
€ 515,00
Momenteel wordt de AEG L7FE84ES aangeboden voor € 699,00 door MediaMarkt. Dit is de laagste prijs die ooit door ons is geregistreerd voor deze wasmachine.


AEG L7FE84ES
  Bezorgprijs vanaf € 699,00
  Levering binnen 24 uur
  2 aanbieders
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze AEG L7FE84ES wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
L7FE84ES
Ean
7332543505043
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 699,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 8 kilo. Een maximaal vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
70 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 70 kilo en is vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua gewicht.
Geluidsniveau wassen
51 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 51 dB. Deze wasmachine is bij het wassen wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
75 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 75 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L7FE84ES wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie AEG L7FE84ES
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van AEG