Feedback

AEG L7FE84EW

/ Vrijstaande Wasmachine
AEG
L7FE84EW
549,00
veiligkopen.nu
Gratis verzending
AEG
L7FE84EW
549,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
AEG L7FE84EW
  Bezorgprijs vanaf € 549,00
  Levering binnen 24 uur
  2 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze AEG wasmachine uit de 7000 Serie beschikt onder meer over ProSteam®-technologie zodat de kleding minder kreukt en slijt. De ProSense®-technologie weegt de lading en past de tijd van het gekozen programma automatisch aan. Hierdoor wordt ook water en energie bespaart. SoftPlus techniek zorgt ervoor dat de wasverzachter goed de kleding in de trommel bereikt. Kleding voelt zo zachter aan. De ÖKOInverter-motor is zuinig, efficiënt en duurzaam. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 8 kg. Het jaarlijkse energieverbruik ligt bij normaal gebruik rond de 137 kWh. Het grote LCD display geeft informatie over o.a. de status en verwachte eindtijd van het programma.
Dubbelwandige toevoerslang
De slang die het water toevoert naar de wasmachine is extra beveiligd door de dubbelwandige uitvoering.
FUZZY-LOGIC systeem
Bij FUZZY LOGIC wordt de waterdosering afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Het systeem meet via een sensor hoeveel was u wilt wassen en past automatisch het wasprogramma daarop aan.
ProSteam technologie
Met de ProSteam technologie is de wasmachine voorzien van speciale stoomprogramma's geuren te verwijderen en kreukvorming te verminderen.
ÖKOInverter
De ÖKOInverter motor heeft een hoge efficientie en een lange levensduur. De motor zorgt voor uitstekende prestaties bij elk wasprogramma.
Eco TimeSave
Door Eco TimeSave kan de wasmachine bij het draaien van een wasprogramma zowel tijd als energie besparen. De Eco optie en de TimeSave optie kunnen tegelijkertijd worden ingesteld.
ProSense-technologie
Met de ProSense Technologie wordt eerst de hoeveelheid was gemeten. Vervolgens worden tijd, water en stroomgebruik afgestemd op de omvang van de was. Hierdoor wordt het wasgoed niet te lang gewassen en wordt bovendien op stroom en water bespaard.
7000 Serie
De wasmachines uit de 7000 Serie van AEG zijn uitgerust met ProSteam technologie en ProSense technologie en hebben een vulgewicht van tussen de 8 en 10 kilogram.
Belangrijkste eigenschappen
  Dubbelwandige toevoerslang
  FUZZY-LOGIC systeem
  ProSteam technologie
  ÖKOInverter
  Eco TimeSave
  ProSense-technologie
  7000 Serie
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Scores
9,5 / 28 ervaringen
8,6 / 368 ervaringen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze AEG L7FE84EW wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L7FE84EW wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
L7FE84EW
Ean
7332543495306
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 549,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
70 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 70 kilo is deze wasmachine vergelijkbaar in gewicht met veel andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
51 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 51 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
75 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 75 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid bij het centrifugeren met de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie AEG L7FE84EW
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van AEG
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 500,00 tot € 600,00
549,00
Samsung WW80K6404QW
Beste alternatief
599,00
Bosch WAW28542NL
Goed alternatief
599,00
Siemens WM14T490NL
Goed alternatief
599,00
AEG L7FB60J
Goed alternatief
549,00
LG F4J7VY2WD
Goed alternatief
519,00
Zanussi ZWFN8260
Goed alternatief