Feedback

AEG L86560TL4

/ Wasmachine
AEG L86560TL4

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 1 alternatieve wasmachine voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze AEG L86560TL4 is een ProTex Plus machine. Hij wast zo voorzichtig dat hij zelfs de delicaatste stoffen veilig kan verwerken. De machine is Woolmark Blue (voorheen Woolmark Gold) gecertificeerd en heeft een erg gunstige A+++ -10% rating qua energieprestatie. Deze wordt mogelijk gemaakt dankzij het OptiSense systeem, dat altijd op zoek gaat naar de meest efficiƫnte manier van wassen, ongeacht de wasinhoud. De inverter motor zorgt ondertussen voor maximale prestaties met minimale geluidshinder. De wasmachine heeft een vulgewicht van 6 kg en verbruikt jaarlijks ongeveer 129 kWh aan energie.
FUZZY-LOGIC systeem
Bij FUZZY LOGIC wordt de waterdosering afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Het systeem meet via een sensor hoeveel was u wilt wassen en past automatisch het wasprogramma daarop aan.
ProTex-trommel
De ProTex trommel van AEG heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel. Waterstralen tillen het wasgoed op van de wand tijdens het was. De ProTex trommel beschermt het wasgoed en zorgt voor een beter behoud van vorm en textuur.
Belangrijkste eigenschappen
  FUZZY-LOGIC systeem
  ProTex-trommel
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze AEG L86560TL4 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L86560TL4 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
L86560TL4
Ean
7332543258581
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een bovenlader aan de bovenzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
6 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 6 kilo. Deze machine is daarmee praktisch voor kleine huishoudens met 1 of 2 personen.
Gewicht
65 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 65 kilogram en is iets lichter in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
47 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 47 dB en is aanzienlijk stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
77 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 77 dB en is wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de motorenergie direct over op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines met koolborstelmotor. Voordelen van een koolborstelloze wasmachine zijn het lagere geluidsniveau en de mindere onderhoudsgevoeligheid. Wel is een koolborstelloze wasmachine gemiddeld iets duurder.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1500
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1500 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van AEG
Informatie AEG L86560TL4
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieve wasmachines van € 1000,00 tot € 1250,00