Feedback

AEG L89697NFL

Inbouw wasmachine
(1 ervaring)
1
€ 699,00 € 779,95
Levertijd 4 dagen. Betaling: .
Goedkoopste!
AEG L89697NFL wasmachine
1/6
Omschrijving AEG L89697NFL
De AEG L89697NFL wasmachine staat voor zeer zuinig, zorgeloos en schoon wassen van al uw wasgoed. Met een vulcapaciteit van 9 kg kunt u bovendien veel kleding tegelijk in de trommel stoppen. De witte voorlader met elegante zilveren deur en duidelijk LogiControl display draait op een energiezuinige en duurzame ÖKOInverter-motor en heeft een kleding beschermende ProTex-trommel. Dankzij de innovatieve ÖKOMix-technologie wordt uw wasgoed voorzichtig behandeld en diep gereinigd, met schone en zachte kleding als resultaat. De AEG L89697NFL met energieklasse A+++ en een maximumtoerental van 1.600 stemt de wastijd perfect af op de belading.

Extra-Quick programma
Met het Extra-Quick programma kan 3 kilo wasgoed in ongeveer 20 minuten worden gewassen.
ÖKOMix-technologie
Met de ÖKOMIX technologie worden wasmiddel en wasverzachter eerst vooraf opgelost in water, en pas daarna toegevoegd aan de was. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van wasmiddel en wasverzachter over de was.
ProTex-trommel
De ProTex trommel van AEG heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel. Waterstralen tillen het wasgoed op van de wand tijdens het was. De ProTex trommel beschermt het wasgoed en zorgt voor een beter behoud van vorm en textuur.
ÖKOInverter
De ÖKOInverter motor heeft een hoge efficientie en een lange levensduur. De motor zorgt voor uitstekende prestaties bij elk wasprogramma.
Belangrijkste eigenschappen
  Extra-Quick programma
  ÖKOMix-technologie
  ProTex-trommel
  ÖKOInverter
  Inbouw wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 9 kg
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
4 dagen
€ 699,00
€ 699,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 699,00 Bestsellers.euBestse..
Hoogste prijs ooit
€ 899,00
Laagste prijs ooit
€ 699,00
Huidige prijs ligt 10% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 80.95


AEG L89697NFL
  Bezorgprijs vanaf € 699,00
 1 ervaring
  Beoordeeld met 5 sterren
Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze AEG L89697NFL wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Stil en schoon”
Door Olaf op Monday 5 Sep 2016
De wasmachine is een AEG L89697NFL. De machine bevalt uitstekend! Een stuk stiller dan de vorige machine en de was wordt ook weer echt schoon.
+1 bedankje
Eigenschappen
Sku
L89697NFL
Ean
7332543434411
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 699,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
9 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 9 kilo. Dit apparaat is vooral bedoeld voor grotere gezinnen of gezinnen met veel was.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
51 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 51 dB en is iets stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
77 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 77 dB en is wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Wasdroogcombinatie
nee
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L89697NFL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie AEG L89697NFL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van AEG