Feedback

AEG L8FB84ES

/ Vrijstaande Wasmachine
649,00
mediamarkt.nl
Gratis verzending
649,00
bcc.nl
Gratis verzending
674,00
expert.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 523,11
op 30 januari 2018
Huidige prijs
€ 649,00
Bij MediaMarkt
Gemiddelde prijs
€ 689,70
AEG L8FB84ES
  Bezorgprijs vanaf € 649,00
  Levering binnen 24 uur
  3 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze AEG wasmachine uit de 8000 serie heeft een maximaal vulgewicht van 8 kg. Het grote LCD display toont o.a. de status en de eindtijd van het wasprogramma. Aan het einde van het wasprogramma bestaat de mogelijkheid met stoom af te sluiten zodat het wasgoed minder kreukt. Ook is er nog een extra spoelgang mogelijk om de laatste restjes wasmiddel te verwijderen uit de kleding. De machine beschikt over mindere technieken om wateroverlast te voorkomen, waarondere een de dubbelwandige toevoerslang met Aqua-stop. Het jaarlijks energie verbruik van deze wasmachine is circa 97 kWh. Het waterverbruik ligt rond de 10.999 liter per jaar.
ProSense-technologie
Met de ProSense Technologie wordt eerst de hoeveelheid was gemeten. Vervolgens worden tijd, water en stroomgebruik afgestemd op de omvang van de was. Hierdoor wordt het wasgoed niet te lang gewassen en wordt bovendien op stroom en water bespaard.
ÖKOInverter
De ÖKOInverter motor heeft een hoge efficientie en een lange levensduur. De motor zorgt voor uitstekende prestaties bij elk wasprogramma.
ÖKOMix-technologie
Met de ÖKOMIX technologie worden wasmiddel en wasverzachter eerst vooraf opgelost in water, en pas daarna toegevoegd aan de was. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van wasmiddel en wasverzachter over de was.
ÖKOPower programma
Met het ÖKOPower programma kan de dagelijkse was in 59 minuten worden gedaan.
Dubbelwandige toevoerslang
De slang die het water toevoert naar de wasmachine is extra beveiligd door de dubbelwandige uitvoering.
8000 Serie
De wasmachines uit de 8000 Serie van AEG zijn uitgerust met ÖKOMIX technologie, ProSteam technologie en ProSense technologie en hebben een vulgewicht van 8 of 9 kilogram.
ProSteam technologie
Met de ProSteam technologie is de wasmachine voorzien van speciale stoomprogramma's geuren te verwijderen en kreukvorming te verminderen.
Belangrijkste eigenschappen
  ProSense-technologie
  ÖKOInverter
  ÖKOMix-technologie
  ÖKOPower programma
  Dubbelwandige toevoerslang
  8000 Serie
  ProSteam technologie
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze AEG L8FB84ES wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze AEG L8FB84ES wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
L8FB84ES
Ean
7332543509836
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 649,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 8 kilo. Een maximaal vulgewicht van 8 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
73.5 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 73.5 kilo en is vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua gewicht.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
51 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 51 dB. Deze wasmachine is bij het wassen wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
77 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 77 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie AEG L8FB84ES
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van AEG
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 600,00 tot € 750,00
628,15
LG FH4U2SMD9
Beste alternatief
643,00
Siemens WMN16T3471 iQ500
Goed alternatief
629,00
Samsung WW80K6404QW
Goed alternatief
653,00
AEG L76680NWD
Goed alternatief
619,00
Bosch WAW32461NL
Goed alternatief
739,00
Miele WDB030 WCS Eco
Goed alternatief