Feedback
Qasa's keuze voor een wasmachine van € 600,00 tot € 750,00

Ariston AQ113D69EU/A

Vrijstaande wasmachine
Prijsinformatie
Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Ariston AQ113D69EU/A

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. De wasmachine beschikt over 51 programma's .
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Ariston AQ113D69EU/A wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Ariston AQ113D69EU/A wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
AQ113D69EU/A
Ean
8007842748727
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
11 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 11 kilo. Dit apparaat is vooral bedoeld voor zeer grote gezinnen of gezinnen met heel veel was.
Kleur
Zilver
Deze wasmachine heeft de kleur Zilver. Zilverkleurige wasmachines komen af en toe voor.
Geluidsniveau centrifuge
80 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 80 dB en is aanzienlijk luider in vergelijking met bijna alle andere wasmachines bij het centrifugeren.
Maximale toerental
1600
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1600 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Toon alle eigenschappen
Informatie Ariston AQ113D69EU/A
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.