Feedback

Asko W SWEDEN EDITION QUATTRO

Vrijstaande wasmachine
1
€ 898,95 € 898,98
Levertijd onbekend. Betaling: Ideal of creditcard.
Goedkoopste!
2
€ 899,00
Levertijd 1-2 dagen. Betaling: Ideal of creditcard.
Asko W SWEDEN EDITION QUATTRO wasmachine
Omschrijving Asko W SWEDEN EDITION QUATTRO
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 2 winkels en wordt al bezorgd voor € 898,95 door Bol.com . De voorlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 8 kg en beschikt over 10 programma's.

Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 8 kg
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
onbekend
€ 898,95
€ 898,95
1-2 dagen
€ 899,00
€ 899,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 898,95 Bol.comBol.co..
Hoogste prijs ooit
€ 899,00
Laagste prijs ooit
€ 898,95
Momenteel wordt de Asko W SWEDEN EDITION QUATTRO aangeboden voor € 898,95 door Bol.com. Dit is de laagste prijs die ooit door ons is geregistreerd voor deze wasmachine.


Asko W SWEDEN EDITION QUATTRO
  Bezorgprijs vanaf € 898,95
  2 aanbieders
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Asko W SWEDEN EDITION QUATTRO wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
W SWEDEN EDITION QUATTRO
Ean
3838942901041
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 898,95
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
73 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 73 kilo is deze wasmachine vergelijkbaar in gewicht met veel andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
54 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 54 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid met de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
75 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 75 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid bij het centrifugeren met de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een wasmachine met koolborstelmotor maakt de machine gebruik van zogenaamde koolborstels om de energie van de motor over te dragen op het ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines zonder koolborstelmotor. Het voordeel van een wasmachine met koolborstelmotor is dat deze gemiddeld genomen iets goedkoper zal zijn. Het nadeel van een machine met koolborstelmotor is dat deze wat meer geluid maakt en iets onderhoudsgevoeliger is.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Asko W SWEDEN EDITION QUATTRO wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Asko W SWEDEN EDITION QUATTRO
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Asko