Feedback

Asko W6884-ECO

/ Wasmachine
Asko W6884-ECO

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 1.199,00
dinsdag 3 oktober 2017
Gemiddelde prijs
€ 1.199,00
Laagste prijs
€ 1.199,00
zaterdag 14 oktober 2017
Geen aanbieders
Productomschrijving
Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. De wasmachine beschikt over 18 programma's .
Belangrijkste eigenschappen
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Asko W6884-ECO wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Asko W6884-ECO wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
W6884-ECO
Ean
3838942096655
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 8 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 5 personen is een vulgewicht van 8 kilo voldoende.
Gewicht
76 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 76 kilogram en is wat zwaarder in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
46 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 46 dB en is aanzienlijk stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
76 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 76 dB en is zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de motorenergie direct over op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines met koolborstelmotor. Voordelen van een koolborstelloze wasmachine zijn het lagere geluidsniveau en de mindere onderhoudsgevoeligheid. Wel is een koolborstelloze wasmachine gemiddeld iets duurder.
Maximale toerental
1800
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1800 toeren. Dit toerental is hoger in vergelijking met veel andere machines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Asko
Informatie Asko W6884-ECO
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.