Feedback

Bauknecht WA ECO 8285

Vrijstaande wasmachine
1
€ 599,00 € 656,09
Levertijd 24 uur. Betaling: Ideal of creditcard.
Goedkoopste!
Bauknecht WA ECO 8285 wasmachine
Omschrijving Bauknecht WA ECO 8285
De Bauknecht WA ECO 8285 is uitgerust met ZEN-technologie. Dit houdt in dat de trommel direct wordt aangestuurd, waardoor de bovenlader stabiel, stil en minder vibrerend is. Daarnaast is dit wasautomaat met energieklasse A+++ zeer energiezuinig in gebruik. Het werkelijke verbruik bedraagt zelfs tot 50% minder dan deze hoogste energieklasse. De machine heeft een toerental van 1400 tpm en beschikt over praktische CleverClean en Full Aquastop functies. Voor de WA ECO 8285 geldt een levenslange fabrieksgarantie.

Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 8 kg
  Levering binnen 24 uur
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
24 uur
€ 599,00
€ 599,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 599,00 Bol.comBol.co..
Hoogste prijs ooit
€ 799,00
Laagste prijs ooit
€ 549,00
Huidige prijs ligt 9% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 57.09


Bauknecht WA ECO 8285
  Bezorgprijs vanaf € 599,00
  Levering binnen 24 uur
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Bauknecht WA ECO 8285 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
WA ECO 8285
Ean
4011577460384
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 599,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 8 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 5 personen is een vulgewicht van 8 kilo voldoende.
Gewicht
80 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 80 kilogram en is wat zwaarder in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
48 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 48 dB en is iets stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
66 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 66 dB en is aanzienlijk stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de motorenergie direct over op de ronddraaiende trommel. Er worden ook wasmachines met koolborstelmotor. Voordelen van een koolborstelloze wasmachine zijn het lagere geluidsniveau en de mindere onderhoudsgevoeligheid. Wel is een koolborstelloze wasmachine gemiddeld iets duurder.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bauknecht WA ECO 8285 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Bauknecht WA ECO 8285
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Bauknecht