Feedback

Bauknecht WAK1470

Vrijstaande wasmachine
1 / 1
1 foto's
Prijsinformatie
Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.
Bauknecht WAK1470
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. De voorlader wasmachine heeft een maximum vulgewicht van 7 kg en beschikt over 14 programma's.
Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Bauknecht WAK1470 wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bauknecht WAK1470 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WAK1470
Ean
4011577456318
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 7 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 4 personen is een vulgewicht van 7 kilo voldoende.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Bauknecht
Informatie Bauknecht WAK1470
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.