Feedback

Bauknecht WAT4560

Vrijstaande wasmachine
(1 ervaring)
Bauknecht WAT4560 wasmachine
Omschrijving Bauknecht WAT4560
De Bauknecht WAT4560 is een zeer energiezuinige wasmachine met energielabel A+++ die niet alleen uitstekende prestaties levert maar ook geschikt is om in kleine ruimtes te plaatsen. De innovatieve bovenlader in de kleur wit heeft een vulgewicht van 6 kg en draait een maximaal toerental van 1.200. De ZEN direct drive-motor zorgt voor geluidsarm en trillingvrij wassen met een optimaal wasresultaat. De Bauknecht WAT4560 heeft een handige SoftOpen-trommel voor snel in- en uitladen van uw wasgoed. De bovenlader is voorzien van volledige waterbeveiliging en heeft wieltjes, zodat deze gemakkelijk verplaatsbaar is.

Belangrijkste eigenschappen
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A++
  Maximaal vulgewicht van 6 kg
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 0,00 ..
Hoogste prijs ooit
€ 779,00
Laagste prijs ooit
€ 579,00
Huidige prijs ligt 100% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 600.17


Bauknecht WAT4560
 1 ervaring
  Beoordeeld met 5 sterren
Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze Bauknecht WAT4560 wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Stil en uitgebreid”
Door Mattias op Wednesday 15 Jun 2016
Ik heb de bauknecht wat4560 gekocht. Het is een zeer stille en uitgebreide wasmachine. De wasmachine bevalt tot nu toe prima en ik weet dat dit nog lang zal duren.
+1 bedankje
Eigenschappen
Sku
WAT4560
Ean
4011577732887
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een bovenlader aan de bovenzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
6 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 6 kilo. Deze machine is daarmee praktisch voor kleine huishoudens met 1 of 2 personen.
Maximale toerental
1200
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1200 toeren. Dit toerental is wat lager in vergelijking met de meeste andere machines.
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bauknecht WAT4560 wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Bauknecht WAT4560
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Bauknecht