Feedback

Alternatieven voor de Beko WCC 5611 BC

Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. Onderstaand de beste alternatieve wasmachines voor deze Beko WCC 5611 BC wasmachine.
292,85
Indesit IWB 61451 C ECO EU
Beste alternatief
Prijsontwikkeling
Beko WCC 5611 BC

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 1 alternatieve wasmachine voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. De wasmachine beschikt over 15 programma's .
Belangrijkste eigenschappen
  Energieklasse A++
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Beko WCC 5611 BC wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WCC 5611 BC, WCC5611BC
Ean
8690842126970
Productgroep
Wasmachines
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
5 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 5 kilo. Daarmee is dit apparaat alleen geschikt voor een- of tweepersoonshuishoudens.
Gewicht
59 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 59 kilo en is duidelijk lichter dan de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
58 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 58 dB. Deze wasmachine is wat luider bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
77 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 77 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelmotor gebruik koolborstels om de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine over te brengen naar de trommel. Er zijn ook koolborstelloze wasmachines waarbij de koolborstels ontbreken. Een wasmachine met koolborstelmotor zal qua prijs een iets voordeligere keuze zijn. Echter nadelen van koolborstelmotors zijn dat deze iets luidruchtiger zullen zijn en ook iets onderhoudsgevoeliger.
Maximale toerental
1200
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1200 toeren. Dit betreft een wat lager toerental dan de meeste andere apparaten.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Beko WCC 5611 BC
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Beko
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 250,00 tot € 300,00
292,85
Indesit IWB 61451 C ECO EU
Beste alternatief