Feedback

Bosch WAB28262NL

/ Vrijstaande Wasmachine
389,00
veiligkopen.nu
Gratis verzending
389,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
389,00
bol.com
Gratis verzending
389,00
mediamarkt.nl
Gratis verzending
389,00
blokker.nl
Gratis verzending
389,00
bcc.nl
Gratis verzending
Bosch WAB28262NL
  Bezorgprijs vanaf € 389,00
  Levering binnen 24 uur
  6 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Bosch WAB28262NL is een wasmachine in de energieklasse A+++. Dit betekent dat het apparaat zeer weinig energie verbruikt. Door de aanwezigheid van VarioPerfectâ„¢ kunt u kiezen voor een extra zuinige of zeer snelle was. Via deze optie kan de wastijd met 40% worden verkort of de wasmachine kan 10% zuiniger de was doen. De Bosch WAB28262NL heeft ook een wasprogramma dat voorzien is van het anti-allergeen-keurmerk van ECARF.
Serie | 2 Wasmachine
Deze wasmachines zijn er alleen als voorladers. Deze bieden een belading van maximaal 6 kilogram tegen een lagere prijs. Alle wasmachines uit de serie 2 zijn uitgerust met SpeedPerfect en ActiveWater.
SpeedPerfect
Met deze optie wordt 40% van de tijd bespaart op het wasprogramma.
ECARF gecertificeerd
De wasmachine heeft een anti-allergie wasprogramma dat is gecertificeerd met het ECARF anti-allergeen keurmerk.
ActiveWater
Met ActiveWater wordt het watergebruik afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaart de wasmachine op het gebruik van water en energie. De ActiveWater technologie bestaat uit drie onderdelen: een automatische beladingsherkenning van het wasgoed via een sensor, een specifieke wijze van opwarming van de wastrommel, en het trommelsysteem.
VarioPerfect
Met VarioPerfect kunnen de meeste programma's sneller of meer energie-efficiënt worden gedraaid. Dit leidt tot een besparing van tijd en energie.
Belangrijkste eigenschappen
  Serie | 2 Wasmachine
  SpeedPerfect
  ECARF gecertificeerd
  ActiveWater
  VarioPerfect
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Bosch WAB28262NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bosch WAB28262NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WAB28262NL
Ean
4242002803982
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
6 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 6 kilo. Deze machine is daarmee praktisch voor kleine huishoudens met 1 of 2 personen.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau centrifuge
77 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 77 dB en is wat luider in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Bosch
Informatie Bosch WAB28262NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.