Feedback
8,6

Bosch WAE28448NL

/ Vrijstaande Wasmachine
Bosch WAE28448NL
 1 ervaring
  Beoordeeld met een 8,6

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 764,99
maandag 22 augustus 2016
Gemiddelde prijs
€ 480,71
Laagste prijs
€ 428,01
dinsdag 14 juni 2016
Geen aanbieders
Productomschrijving
De Bosch WAE28448NL is een energiezuinige wasmachine met een trommelinhoud van 7 kg, een maximale centrifugesnelheid van 1.400 toeren en een energieklasse A+++. De voorlader beschikt over een speciaal anti-allergie programma en is uitgerust met ActiveWater-technologie, zodat het waterverbruik automatisch aan de hoeveelheid wasgoed wordt aangepast. De Bosch WAE28448NL heeft bovendien VarioPerfect, dat de wastijd tot 65% verkort of voor een 50% zuiniger wasbeurt zorgt. De wasmachine is eenvoudig te bedienen en heeft een duidelijk led-display. De Bosch voorlader heeft ook waterbeveiliging, schuimherkenning, resttijdweergave, einde-signalering en kinderbeveiliging.
Serie | 4 Wasmachine
Met de modellen uit de serie 4 kan tot 6 of 7 kilogram was worden gewassen. Alle voorladers uit de serie 4 zijn voorzien van de koolborstelloze motor genaamd EcoSilence Drive en hebben VarioPerfect, waarmee de wastijd kan worden verkort of de was zuiniger kan worden gedraaid. Verder zijn de voorladers voorzien van een trommel met AntiVibration Design. Zowel de voorladers als de bovenladers uit de serie 4 zijn voorzien van ActiveWater. Tot slot zijn de bovenladers uit deze serie 4 verrijdbaar.
Extra snel 15/30
De wasmachine heeft een extra snel wasprogramma waarbij de wastijd wordt verkort van 30 naar 15 minuten.
ECARF gecertificeerd
De wasmachine heeft een anti-allergie wasprogramma dat is gecertificeerd met het ECARF anti-allergeen keurmerk.
ActiveWater
Met ActiveWater wordt het watergebruik afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaart de wasmachine op het gebruik van water en energie. De ActiveWater technologie bestaat uit drie onderdelen: een automatische beladingsherkenning van het wasgoed via een sensor, een specifieke wijze van opwarming van de wastrommel, en het trommelsysteem.
VarioPerfect
Met VarioPerfect kunnen de meeste programma's sneller of meer energie-efficiƫnt worden gedraaid. Dit leidt tot een besparing van tijd en energie.
Belangrijkste eigenschappen
  Serie | 4 Wasmachine
  Extra snel 15/30
  ECARF gecertificeerd
  ActiveWater
  VarioPerfect
  Onderbouw wasmachine
  Energieklasse A+++
Foto's

Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze Bosch WAE28448NL wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Prima”
Door LvB op dinsdag 8 maart 2016
De nieuwe machine bevalt tot nu toe prima. Was als 6e (van de 20) uit de test gekomen en is betaalbaar.
+2 bedankjes
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bosch WAE28448NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WAE28448NL
Ean
4242002833491
Productgroep
Wasmachines
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 7 kilo. Voor de meeste gezinnen tot 4 personen is een vulgewicht van 7 kilo voldoende.
Gewicht
69 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 69 kilogram en is iets lichter in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
54 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 54 dB en dit is zeer vergelijkbaar bij het wassen met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
73 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 73 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Bosch
Informatie Bosch WAE28448NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 400,00 tot € 500,00
479,00
Siemens WM14Q363NL
Beste alternatief
499,00
LG FH4U2VDN1
Goed alternatief
424,00
Bosch WAN28062NL
Goed alternatief
469,00
AEG L76672FL
Goed alternatief