Feedback

Bosch WAE28468NL

Vrijstaande wasmachine
1
€ 499,00
Levertijd 24 uur. Betaling: Ideal of onder rembours.
Goedkoopste!
2
€ 499,00
Levertijd 24 uur. Betaling: Ideal of onder rembours.
Goedkoopste!
Bosch WAE28468NL wasmachine
1/4
Omschrijving Bosch WAE28468NL
De Bosch WAE28468NL is een energiezuinige (klasse A+++) wasmachine met een speciaal anti-allergie wasprogramma met kwaliteitskeurmerk. De hagelwitte voorlader beschikt over een trommelinhoud van 7 kg en een maximale centrifugesnelheid van 1.400 toeren. U bent met deze wasmachine verzekerd van een laag energieverbruik en lagere stroomkosten. De Bosch WAE28468NL heeft diverse speciale wasprogramma’s en een eenvoudig te hanteren elektronisch bedieningspaneel. Door de functie ActiveWater wordt het watergebruik optimaal afgestemd op de hoeveelheid wasgoed in de trommel. Met gebruik van de VarioPerfect-functie reduceert u de wastijd tot 65% of wast u 50% zuiniger.

VarioPerfect
Met VarioPerfect kunnen de meeste programma's sneller of meer energie-efficiënt worden gedraaid. Dit leidt tot een besparing van tijd en energie.
Extra snel 15/30
De wasmachine heeft een extra snel wasprogramma waarbij de wastijd wordt verkort van 30 naar 15 minuten.
Serie | 4 Wasmachine
Met de modellen uit de serie 4 kan tot 6 of 7 kilogram was worden gewassen. Alle voorladers uit de serie 4 zijn voorzien van de koolborstelloze motor genaamd EcoSilence Drive en hebben VarioPerfect, waarmee de wastijd kan worden verkort of de was zuiniger kan worden gedraaid. Verder zijn de voorladers voorzien van een trommel met AntiVibration Design. Zowel de voorladers als de bovenladers uit de serie 4 zijn voorzien van ActiveWater. Tot slot zijn de bovenladers uit deze serie 4 verrijdbaar.
ActiveWater
Met ActiveWater wordt het watergebruik afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaart de wasmachine op het gebruik van water en energie. De ActiveWater technologie bestaat uit drie onderdelen: een automatische beladingsherkenning van het wasgoed via een sensor, een specifieke wijze van opwarming van de wastrommel, en het trommelsysteem.
ECARF gecertificeerd
De wasmachine heeft een anti-allergie wasprogramma dat is gecertificeerd met het ECARF anti-allergeen keurmerk.
Belangrijkste eigenschappen
  VarioPerfect
  Extra snel 15/30
  Serie | 4 Wasmachine
  ActiveWater
  ECARF gecertificeerd
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
  Levering binnen 24 uur
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
★★★★★ (603 ervaringen)
24 uur
€ 499,00
€ 499,00
24 uur
€ 499,00
€ 499,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 499,00 VeiligkopenVeilig..
Hoogste prijs ooit
€ 599,00
Laagste prijs ooit
€ 396,00
Momenteel wordt de Bosch WAE28468NL aangeboden voor € 499,00 door Veiligkopen. Dit is de laagste prijs die ooit door ons is geregistreerd voor deze wasmachine.


Bosch WAE28468NL
  Bezorgprijs vanaf € 499,00
  Levering binnen 24 uur
  2 aanbieders
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Bosch WAE28468NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
WAE28468NL
Ean
4242002835693
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 499,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
67 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 67 kilo is deze wasmachine iets lichter in gewicht dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
57 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 57 dB is deze wasmachine iets luider dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
77 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 77 dB is deze wasmachine iets luider bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een wasmachine met koolborstelmotor maakt de machine gebruik van zogenaamde koolborstels om de energie van de motor over te dragen op het ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines zonder koolborstelmotor. Het voordeel van een wasmachine met koolborstelmotor is dat deze gemiddeld genomen iets goedkoper zal zijn. Het nadeel van een machine met koolborstelmotor is dat deze wat meer geluid maakt en iets onderhoudsgevoeliger is.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bosch WAE28468NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Bosch WAE28468NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Bosch