Feedback

Bosch WAQ28360NL

wasmachine | Prijzen vanaf € 499,00 tot € 499,00
www.bemmelenkroon.nl (goedkoopste)
1 / 3
3 foto's
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
24 uur
€ 499,00
€ 499,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 499,00 Bemmel & KroonBemmel..
Hoogste prijs ooit
€ 499,00
Laagste prijs ooit
€ 499,00
Momenteel wordt de Bosch WAQ28360NL aangeboden voor € 499,00 door Bemmel & Kroon. Dit is de laagste prijs die ooit door ons is geregistreerd voor deze wasmachine.
Bosch WAQ28360NL
  Bezorgprijs vanaf € 499,00
  Levering binnen 24 uur
Productomschrijving
De Bosch WAQ28360NL met zijn ActiveWater Plus-technologie gebruikt precies genoeg water voor de hoeveelheid wasgoed. De WaveDrum-technologie beschermt kleding tijdens het wassen en dankzij VarioPerfect heeft deze wasmachine verschillende programma-opties voor kortere of zuinigere wasbeurten. De vulcapaciteit van de wasmachine is 7 kg en het energielabel is A+++. De centrifuge draait maximaal 1400 toeren per minuut en levert een resultaat dat in droogklasse B valt. De machine is voorzien van een LED-display dat de resttijd en het programmaverloop laat zien.
ActiveWater
Met ActiveWater wordt het watergebruik afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaart de wasmachine op het gebruik van water en energie. De ActiveWater technologie bestaat uit drie onderdelen: een automatische beladingsherkenning van het wasgoed via een sensor, een specifieke wijze van opwarming van de wastrommel, en het trommelsysteem.
WaveDrum
De WaveDrum trommel biedt verbeterde bescherming van de kleding tijdens het wassen.
Belangrijkste eigenschappen
  ActiveWater
  WaveDrum
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
  Levering binnen 24 uur
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Bosch WAQ28360NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bosch WAQ28360NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WAQ28360NL
Ean
4242002662695
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 499,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 7 kilo. Een maximaal vulgewicht van 7 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
69 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 69 kilo en is wat lichter dan de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
54 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 54 dB. Deze wasmachine is bij het wassen zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Geluidsniveau centrifuge
75 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 75 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren zeer vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua geluid.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Bosch
Informatie Bosch WAQ28360NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.