Feedback

Alternatieven voor de Bosch WAQ28363NL

Deze wasmachine wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. Onderstaand de beste alternatieve wasmachines voor deze Bosch WAQ28363NL wasmachine.
429,00
Samsung WW70J5426DW
Beste alternatief
419,00
Bosch WAE28267NL
Goed alternatief
479,00
Siemens WM14Q363NL
Goed alternatief
439,00
AEG L6FB84GW
Goed alternatief
478,43
LG FH4J6QS7
Goed alternatief
439,00
Zanussi ZWF8167NW
Goed alternatief
420,00
Whirlpool FWD91496WSE EU
Goed alternatief
479,00
Samsung WW80J6603EW
Goed alternatief
469,00
Bosch WAN28060NL
Goed alternatief
488,00
Siemens WM14T321NL
Goed alternatief
Prijsontwikkeling
Bosch WAQ28363NL
 4 ervaringen
  Beoordeeld met een 9,1

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze Bosch WAQ28363NL is voorzien van een WaveDrum die kleding tijdens het wassen beschermt en heeft een speciaal anti-allergiewasprogramma dat met het ECARF-keurmerk is gecertificeerd. De energieklasse is A+++ -20%, wat betekent dat de wasmachine zo'n 20% zuiniger is dan de hoogste energieklasse. Het LED-display laat het programmaverloop en de resttijd zien en maakt het mogelijk de start van het programma met maximaal 24 uur uit te stellen. De wasmiddellade is zelfreinigend en de centrifuge droogklasse is B.
ActiveWater
Met ActiveWater wordt het watergebruik afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaart de wasmachine op het gebruik van water en energie. De ActiveWater technologie bestaat uit drie onderdelen: een automatische beladingsherkenning van het wasgoed via een sensor, een specifieke wijze van opwarming van de wastrommel, en het trommelsysteem.
SpeedPerfect
Met deze optie wordt 40% van de tijd bespaart op het wasprogramma.
Extra snel 15/30
De wasmachine heeft een extra snel wasprogramma waarbij de wastijd wordt verkort van 30 naar 15 minuten.
Ecosilence Drive
Dit betreft een koolborstelloze motor die stiller, duurzamer en zuiniger is.
VarioPerfect
Met VarioPerfect kunnen de meeste programma's sneller of meer energie-efficiënt worden gedraaid. Dit leidt tot een besparing van tijd en energie.
i-DOS intelligent doseersysteem
Het i-DOS doseersysteem meet de benodigde hoeveelheid wasmiddel. Sensoren meten het gewicht, het soort textiel, en de mate van bevuiling. Het wasgoed wordt gewassen met alleen zoveel wasmiddel als noodzakelijk. Hierdoor wordt minder wasmiddel gebruikt, en hoeft de wasmachine ook niet extra na te spoelen. Dit leidt tot een besparing aan water.
Serie | 6 Wasmachine
Met de serie 6 Bosch wasmachines kan tot 7 of 8 kilogram wasgoed worden gewassen. De meeste serie 6 wasmachines betreffen voorladers en een enkele bovenlader. De meeste machines zijn vrijstaand met een enkel apparaat dat geschikt is voor inbouw of onderbouw. Alle voorladers uit de serie 6 zijn voorzien van de koolborstelloze motor genaamd EcoSilence Drive en hebben VarioPerfect, waarmee de wastijd kan worden verkort of de was zuiniger kan worden gedraaid. Ook hebben alle voorladers een zogenaamde VarioTrommel met druppelvormige structuur waardoor water gelijkmatiger en sneller verdeeld wordt. Verder zijn bijna alle voorladers voorzien van een trommel met AntiVibration Design, en van een zelfreinigende of makkelijk reinigende wasmiddellade. Enkele wasmachines hebben een wasprogramma speciaal voor het reinigen van de trommel of een Ecarf gecertificeerd wasprogramma. Bijna alle wasmachines hebben ActiveWater.
WaveDrum
De WaveDrum trommel biedt verbeterde bescherming van de kleding tijdens het wassen.
Belangrijkste eigenschappen
  ActiveWater
  SpeedPerfect
  Extra snel 15/30
  Ecosilence Drive
  VarioPerfect
  i-DOS intelligent doseersysteem
  Serie | 6 Wasmachine
  WaveDrum
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
Scores
Bosch WAQ28363NL wasmachine
9,1 / 4 ervaringen
9,1 / 22 ervaringen
9,0 / 238 ervaringen
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over deze Bosch WAQ28363NL wasmachine. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Bevalt goed”
Door Miriam op maandag 22 augustus 2016
Apparaat bevalt goed..wast schoon en is geruisloos ook bij centrifugeren. Kiezen wel voor "speed perfect" anders draait de was erg lang en in handl staat dat dit minder geschikt is om alle allergenen te verwijderen omdat minder water wordt verbruikt. Daar een van ons allergisch is kiezen we voor ruim water via "speed perfect"
+1 bedankje
“Perfect”
Door Ed op woensdag 7 december 2016
Onze / mijn ervaring met de Bosch is ronduit perfect te noemen. Wast fijn en schoon, is stil en gemakkelijk in het gebruik. We hopen er lang plezier van te hebben.
+1 bedankje
“Bevalt goed”
Door Geert-Jan op woensdag 24 mei 2017
De wasmachine bevalt goed. Hij is makkelijk in gebruik, is best stil en toch krachtig.
+1 bedankje
“Top”
Door Marian op zaterdag 12 augustus 2017
De wasmachine vind ik helemaal Super!! Ik hoor hem niet eens. Geruisloos. Mooie programma's erop. Echt op en top fantastisch. Een aanrader! Dat mijn vorige wasmachine verlichting in de trommel had,( zodra je het programma instelde en de deur Open deed met vullen)dat is het enigste wat ik mis. Maar eerlijk gezegd heb ik daar ook nooit aangedacht om te kijken of deze functie erop zat. Nu ervaar ik het wel als een gemis. Maar ach...aan de andere kant, deur dicht en je bent dat euvel weer vergeten...ha..ha...luxe probleem.
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
VRAAG VAN J. KRAMER OP 3 JANUARI 2018
In verband met de dosering van het wasmiddel vraag ik me af of er ook altijd een voorwas in het programma zit .Ik kan met deze machine niet het hele programma volgen. Moet ik ook in het voorwasmiddel compartiment wasmiddel toevoegen?J
Beantwoord deze vraag
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WAQ28363NL
Ean
4242002793290
Productgroep
Wasmachines
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
71 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 71 kilo is deze wasmachine vergelijkbaar in gewicht met veel andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
51 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 51 dB is deze wasmachine wat stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
76 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 76 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid bij het centrifugeren met de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een koolborstelloze wasmachine wordt de energie van de motor direct overgedragen op het laten ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstelmotor. Het voordeel van een koolborstelloze wasmachine is dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Wel zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder zijn in de aanschaf.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Bosch WAQ28363NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Bosch
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 400,00 tot € 500,00
429,00
Samsung WW70J5426DW
Beste alternatief
419,00
Bosch WAE28267NL
Goed alternatief
479,00
Siemens WM14Q363NL
Goed alternatief
439,00
AEG L6FB84GW
Goed alternatief
478,43
LG FH4J6QS7
Goed alternatief
439,00
Zanussi ZWF8167NW
Goed alternatief