Feedback

Bosch WAQ28463NL

Vrijstaande wasmachine
1
€ 489,00
Levertijd onbekend. Betaling: .
Goedkoopste!
Bosch WAQ28463NL wasmachine
1/5
Omschrijving Bosch WAQ28463NL
Deze Bosch WAQ28463NL is voorzien van een EcoSilence Drive met een een uiterst stille, zuinige en duurzame werking. De energieprestatie zijn dan ook uitstekend. De wasmachine beschikt over energielabel A+++ -20% (20% zuiniger dan A+++). De wasmachine is voornamelijk zo zonuig dankzij de koolborstelsloze motor, waarop ook nog eens 10 jaar garantie wordt gegeven. Extra efficiënte wordt ondertussen bereikt via de VarioPerfect instelling. Die kan de wasbeurt tot 65% sneller of 50% zuiniger maken.

ECARF gecertificeerd
De wasmachine heeft een anti-allergie wasprogramma dat is gecertificeerd met het ECARF anti-allergeen keurmerk.
ActiveWater
Met ActiveWater wordt het watergebruik afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaart de wasmachine op het gebruik van water en energie. De ActiveWater technologie bestaat uit drie onderdelen: een automatische beladingsherkenning van het wasgoed via een sensor, een specifieke wijze van opwarming van de wastrommel, en het trommelsysteem.
Extra snel 15/30
De wasmachine heeft een extra snel wasprogramma waarbij de wastijd wordt verkort van 30 naar 15 minuten.
Ecosilence Drive
Dit betreft een koolborstelloze motor die stiller, duurzamer en zuiniger is.
i-DOS intelligent doseersysteem
Het i-DOS doseersysteem meet de benodigde hoeveelheid wasmiddel. Sensoren meten het gewicht, het soort textiel, en de mate van bevuiling. Het wasgoed wordt gewassen met alleen zoveel wasmiddel als noodzakelijk. Hierdoor wordt minder wasmiddel gebruikt, en hoeft de wasmachine ook niet extra na te spoelen. Dit leidt tot een besparing aan water.
WaveDrum
De WaveDrum trommel biedt verbeterde bescherming van de kleding tijdens het wassen.
Serie | 6 Wasmachine
Met de serie 6 Bosch wasmachines kan tot 7 of 8 kilogram wasgoed worden gewassen. De meeste serie 6 wasmachines betreffen voorladers en een enkele bovenlader. De meeste machines zijn vrijstaand met een enkel apparaat dat geschikt is voor inbouw of onderbouw. Alle voorladers uit de serie 6 zijn voorzien van de koolborstelloze motor genaamd EcoSilence Drive en hebben VarioPerfect, waarmee de wastijd kan worden verkort of de was zuiniger kan worden gedraaid. Ook hebben alle voorladers een zogenaamde VarioTrommel met druppelvormige structuur waardoor water gelijkmatiger en sneller verdeeld wordt. Verder zijn bijna alle voorladers voorzien van een trommel met AntiVibration Design, en van een zelfreinigende of makkelijk reinigende wasmiddellade. Enkele wasmachines hebben een wasprogramma speciaal voor het reinigen van de trommel of een Ecarf gecertificeerd wasprogramma. Bijna alle wasmachines hebben ActiveWater.
VarioPerfect
Met VarioPerfect kunnen de meeste programma's sneller of meer energie-efficiënt worden gedraaid. Dit leidt tot een besparing van tijd en energie.
Belangrijkste eigenschappen
  ECARF gecertificeerd
  ActiveWater
  Extra snel 15/30
  Ecosilence Drive
  i-DOS intelligent doseersysteem
  WaveDrum
  Serie | 6 Wasmachine
  VarioPerfect
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
onbekend
€ 489,00
€ 489,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 489,00 Bestsellers.euBestse..
Hoogste prijs ooit
€ 629,00
Laagste prijs ooit
€ 349,00
Momenteel wordt de Bosch WAQ28463NL aangeboden voor € 489,00 door Bestsellers.eu. Dit is de laagste prijs die ooit door ons is geregistreerd voor deze wasmachine.


Bosch WAQ28463NL
  Bezorgprijs vanaf € 489,00
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Bosch WAQ28463NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
WAQ28463NL
Ean
4242002836225
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 489,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 7 kilo. Een maximaal vulgewicht van 7 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
71 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 71 kilo en is vergelijkbaar met de meeste andere wasmachines qua gewicht.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
49 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 49 dB. Deze wasmachine is bij het wassen wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 74 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bosch WAQ28463NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Bosch WAQ28463NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Bosch