Feedback
9,6

Bosch WAW28542NL

/ Wasmachine
Bosch
WAW28542NL
599,00
veiligkopen.nu
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 536,00
op 31 januari 2017
Huidige prijs
€ 599,00
Bij Veiligkopen
Gemiddelde prijs
€ 679,88
Bosch WAW28542NL
  Bezorgprijs vanaf € 599,00
  Levering binnen 24 uur
 1 ervaring
  Beoordeeld met een 9,6

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 6 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Met zijn energie-efficiëntieklasse van A+++ -30% is deze Bosch WAW28542NL maar liefst 30% zuiniger dan de hoogste energie-efficiëntieklasse. Dat komt onder andere door de koolborstelloze motor die zorgt voor zuinige en stille wasbeurten. De centrifuge draait maximaal 1400 toeren per minuut en de vulcapaciteit van de wasmachine is 9 kg. De wasmachine is voorzien van vier antivlekkenprogramma's, die speciaal bedoeld zijn voor specifieke vlekken zoals rode wijn, gras of boter. De zelfreinigende wasmiddellade verwijdert zeepresten.
ActiveWater
Met ActiveWater wordt het watergebruik afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaart de wasmachine op het gebruik van water en energie. De ActiveWater technologie bestaat uit drie onderdelen: een automatische beladingsherkenning van het wasgoed via een sensor, een specifieke wijze van opwarming van de wastrommel, en het trommelsysteem.
VarioSoft-trommel
De VarioSoft-trommel heeft een druppelvormige trommelstructuur en de meenemers van de was zijn asymmetrisch geplaatst. De beweging van de trommel wordt hierbij aangepast afhankelijk van het gekozen wasprogramma. Het wasgoed wordt meer naar het midden van de trommel verplaatst. Dit zorgt voor een gelijkmatigere behandeling van het wasgoed en wasgoed wordt beter beschermd.
VarioPerfect
Met VarioPerfect kunnen de meeste programma's sneller of meer energie-efficiënt worden gedraaid. Dit leidt tot een besparing van tijd en energie.
Serie | 8 Wasmachine
Met de serie 8 Bosch wasmachines kan tot 8 of 9 kilogram wasgoed worden gewassen. Alle serie 8 wasmachines zijn voorladers. De meeste machines zijn vrijstaand met een enkel apparaat dat geschikt is voor inbouw. Alle wasmachines zijn voorzien van de koolborstelloze motor genaamd EcoSilence Drive, zijn uitgerust met VarioPerfect, en hebben de zogenaamde VarioTrommel en ook het AntiVibration Design, en zijn ook uitgerust met ActiveWater. De meeste hebben een wasprogramma speciaal voor het reinigen van de trommel of hebben een Ecarf gecertificeerd wasprogramma. De meeste apparaten uit de serie 8 hebben trommelverlichting. Sommige apparaten zijn uitgerust met technische vernieuwingen zoals ActviOxygen, en of een AntiVlekken systeem met speciaal daarop toegeruste wasprogramma's, en of het I-Dos doseersysteem. Ook nieuwe toepassingen zoals het besturen van de wasmachine van een app, of feedback op het display over het water en energie, worden op sommige van de wasmachines uit deze serie toegepast.
Antivlekken-systeem
Het Antivlekken-systeem verwijdert een groot aantal verschillende vlekken. De temperatuur, de trommelbeweging en de inweektijd worden door de wasmachine automatisch afgestemd op het soort vlekken.
Extra snel 15/30
De wasmachine heeft een extra snel wasprogramma waarbij de wastijd wordt verkort van 30 naar 15 minuten.
Trommelreiniging
Het trommelreinigingsprogramma is een wasprogramma dat bedoeld is voor het reinigen en verzorgen van de trommel.
ComfortControl
Met ComfortControl geeft de wasmachine een indicatie van het energie- en waterverbruik.
Ecosilence Drive
Dit betreft een koolborstelloze motor die stiller, duurzamer en zuiniger is.
Belangrijkste eigenschappen
  ActiveWater
  VarioSoft-trommel
  VarioPerfect
  Serie | 8 Wasmachine
  Antivlekken-systeem
  Extra snel 15/30
  Trommelreiniging
  ComfortControl
  Ecosilence Drive
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Scores
Bosch WAW28542NL wasmachine
9,6 / 1 ervaringen
9,1 / 22 ervaringen
9,1 / 260 ervaringen
Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze Bosch WAW28542NL wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Bevalt ons”
Door B. op maandag 24 oktober 2016
De Bosch wasmachine WAW28542NL bevalt zeer goed. DAnk!
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bosch WAW28542NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WAW28542NL
Ean
4242002798080
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 599,00
Belader
De deur van de wasmachine zit bij een voorlader aan de voorzijde van het apparaat.
Maximale vulgewicht
9 kg
Aan het maximale vulgewicht ziet u hoeveel kilo wasgoed in een keer gewassen kan worden. Bij het merendeel van de apparaten is dit 7 of 8 kilogram. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 9 kilo. Dit apparaat is vooral bedoeld voor grotere gezinnen of gezinnen met veel was.
Gewicht
80 kg
Wasmachines lopen in gewicht vanaf 50 kilo tot 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 80 kilogram en is wat zwaarder in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze wasmachine heeft de kleur Wit. Wasmachines zijn meestal wit.
Geluidsniveau wassen
48 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het wassen kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe minder decibel hoe zachter het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 48 dB en is iets stiller bij het wassen in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
72 dB
Hoeveel geluid een wasmachine maakt bij het centrifugeren kan afgeleid worden uit het geluidsniveau in decibel. Dit varieert meestal van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe meer decibel hoe luider het apparaat. Dit apparaat heeft een geluidsniveau van 72 dB en is iets stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines bij het centrifugeren.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een toerental dat ongeveer gelijk ligt met het toerental van andere apparaten.
Toon alle eigenschappen
Foto's

Informatie Bosch WAW28542NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Bosch
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 500,00 tot € 600,00
549,00
Samsung WW80K6404QW
Goed alternatief
598,00
Siemens WM16W461NL
Goed alternatief
599,00
AEG L7FB60J
Goed alternatief
549,00
LG FH4J7VY1WD
Goed alternatief
549,00
Zanussi ZWF0147NX
Goed alternatief
599,00
Whirlpool FSCR 80428
Goed alternatief