Feedback
8,6

Bosch WAW32542NL

/ Wasmachine
657,00
veiligkopen.nu
Gratis verzending
657,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
657,00
mediamarkt.nl
Gratis verzending
657,00
blokker.nl
Gratis verzending
Prijsontwikkeling
Laagste prijs
€ 577,65
op 30 januari 2018
Huidige prijs
€ 657,00
Bij Veiligkopen
Gemiddelde prijs
€ 733,01
Bosch WAW32542NL
  Bezorgprijs vanaf € 657,00
  Levering binnen 24 uur
 1 ervaring
  Beoordeeld met een 8,6
  4 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De WAW32542NL van Bosch is voorzien van EcoSilentDrive: de koolstofloze borstel zorgt voor een extreem zuinige en stille wasbeurt. De energieklasse van deze wasmachine is gelabeld als A+++ -30%, wat betekent dat de machine zo'n 30% zuiniger is dan de zuinigste energieklasse A+++. De wasmachine heeft een vulcapaciteit van 9 kg en het toerental van de centrifuge is maximaal 1600 per minuut. De wasmachine is voorzien van een trommelreinigingsprogramma en is makkelijk in gebruik dankzij ComfortControl.
VarioSoft-trommel
De VarioSoft-trommel heeft een druppelvormige trommelstructuur en de meenemers van de was zijn asymmetrisch geplaatst. De beweging van de trommel wordt hierbij aangepast afhankelijk van het gekozen wasprogramma. Het wasgoed wordt meer naar het midden van de trommel verplaatst. Dit zorgt voor een gelijkmatigere behandeling van het wasgoed en wasgoed wordt beter beschermd.
ComfortControl
Met ComfortControl geeft de wasmachine een indicatie van het energie- en waterverbruik.
Extra snel 15/30
De wasmachine heeft een extra snel wasprogramma waarbij de wastijd wordt verkort van 30 naar 15 minuten.
Trommelreiniging
Het trommelreinigingsprogramma is een wasprogramma dat bedoeld is voor het reinigen en verzorgen van de trommel.
ActiveWater
Met ActiveWater wordt het watergebruik afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaart de wasmachine op het gebruik van water en energie. De ActiveWater technologie bestaat uit drie onderdelen: een automatische beladingsherkenning van het wasgoed via een sensor, een specifieke wijze van opwarming van de wastrommel, en het trommelsysteem.
Ecosilence Drive
Dit betreft een koolborstelloze motor die stiller, duurzamer en zuiniger is.
Serie | 8 Wasmachine
Met de serie 8 Bosch wasmachines kan tot 8 of 9 kilogram wasgoed worden gewassen. Alle serie 8 wasmachines zijn voorladers. De meeste machines zijn vrijstaand met een enkel apparaat dat geschikt is voor inbouw. Alle wasmachines zijn voorzien van de koolborstelloze motor genaamd EcoSilence Drive, zijn uitgerust met VarioPerfect, en hebben de zogenaamde VarioTrommel en ook het AntiVibration Design, en zijn ook uitgerust met ActiveWater. De meeste hebben een wasprogramma speciaal voor het reinigen van de trommel of hebben een Ecarf gecertificeerd wasprogramma. De meeste apparaten uit de serie 8 hebben trommelverlichting. Sommige apparaten zijn uitgerust met technische vernieuwingen zoals ActviOxygen, en of een AntiVlekken systeem met speciaal daarop toegeruste wasprogramma's, en of het I-Dos doseersysteem. Ook nieuwe toepassingen zoals het besturen van de wasmachine van een app, of feedback op het display over het water en energie, worden op sommige van de wasmachines uit deze serie toegepast.
Antivlekken-systeem
Het Antivlekken-systeem verwijdert een groot aantal verschillende vlekken. De temperatuur, de trommelbeweging en de inweektijd worden door de wasmachine automatisch afgestemd op het soort vlekken.
VarioPerfect
Met VarioPerfect kunnen de meeste programma's sneller of meer energie-efficiƫnt worden gedraaid. Dit leidt tot een besparing van tijd en energie.
Belangrijkste eigenschappen
  VarioSoft-trommel
  ComfortControl
  Extra snel 15/30
  Trommelreiniging
  ActiveWater
  Ecosilence Drive
  Serie | 8 Wasmachine
  Antivlekken-systeem
  VarioPerfect
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Foto's

Ervaringen
Er is 1 ervaring over deze Bosch WAW32542NL wasmachine. Alle ervaringen worden door Qasa gecontroleerd. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
“Fijn”
Door Helbers op donderdag 8 december 2016
Tot op heden een fijne, stille machine Tot op heden een fijne, stille machine
+1 bedankje
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bosch WAW32542NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WAW32542NL
Ean
4242002798042
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 657,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
69 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 69 kilo is deze wasmachine iets lichter in gewicht dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
54 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 54 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid met de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
75 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 75 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid bij het centrifugeren met de meeste andere apparaten.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de meeste wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Bosch
Informatie Bosch WAW32542NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 600,00 tot € 750,00
628,15
LG FH4U2SMD9
Beste alternatief
643,00
Siemens WMN16T3471 iQ500
Goed alternatief
629,00
Samsung WW80K6404QW
Goed alternatief
653,00
AEG L76680NWD
Goed alternatief
619,00
Bosch WAW32461NL
Goed alternatief
739,00
Miele WDB030 WCS Eco
Goed alternatief