Feedback
Qasa's keuze voor een wasmachine van € 600,00 tot € 750,00

Bosch WAW32582NL

Vrijstaande wasmachine | Prijzen vanaf € 739,00 tot € 799,00
www.bol.com (goedkoopste)
1 / 7
7 foto's
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
24 uur
€ 739,00
€ 739,00
onbekend
€ 749,00
€ 749,00
1-2 dagen
€ 799,00
€ 799,00
onbekend
€ 799,00
€ 799,00
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 739,00 Bol.comBol.co..
Hoogste prijs ooit
€ 859,00
Laagste prijs ooit
€ 649,00
Huidige prijs ligt 5% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 35.29
Bosch WAW32582NL
  Bezorgprijs vanaf € 739,00
  Levering binnen 24 uur
  4 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
Deze vrijstaande wasmachine momenteel aangeboden door 4 winkels en wordt al bezorgd voor € 739,00 door Bol.com . De Bosch WAW32582NL wasmachine kan binnen 24 uur bij u thuis afgeleverd worden.
VarioPerfect
Met VarioPerfect kunnen de meeste programma's sneller of meer energie-efficiƫnt worden gedraaid. Dit leidt tot een besparing van tijd en energie.
ActiveWater
Met ActiveWater wordt het watergebruik afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaart de wasmachine op het gebruik van water en energie. De ActiveWater technologie bestaat uit drie onderdelen: een automatische beladingsherkenning van het wasgoed via een sensor, een specifieke wijze van opwarming van de wastrommel, en het trommelsysteem.
Serie | 8 Wasmachine
Met de serie 8 Bosch wasmachines kan tot 8 of 9 kilogram wasgoed worden gewassen. Alle serie 8 wasmachines zijn voorladers. De meeste machines zijn vrijstaand met een enkel apparaat dat geschikt is voor inbouw. Alle wasmachines zijn voorzien van de koolborstelloze motor genaamd EcoSilence Drive, zijn uitgerust met VarioPerfect, en hebben de zogenaamde VarioTrommel en ook het AntiVibration Design, en zijn ook uitgerust met ActiveWater. De meeste hebben een wasprogramma speciaal voor het reinigen van de trommel of hebben een Ecarf gecertificeerd wasprogramma. De meeste apparaten uit de serie 8 hebben trommelverlichting. Sommige apparaten zijn uitgerust met technische vernieuwingen zoals ActviOxygen, en of een AntiVlekken systeem met speciaal daarop toegeruste wasprogramma's, en of het I-Dos doseersysteem. Ook nieuwe toepassingen zoals het besturen van de wasmachine van een app, of feedback op het display over het water en energie, worden op sommige van de wasmachines uit deze serie toegepast.
ECARF gecertificeerd
De wasmachine heeft een anti-allergie wasprogramma dat is gecertificeerd met het ECARF anti-allergeen keurmerk.
VarioSoft-trommel
De VarioSoft-trommel heeft een druppelvormige trommelstructuur en de meenemers van de was zijn asymmetrisch geplaatst. De beweging van de trommel wordt hierbij aangepast afhankelijk van het gekozen wasprogramma. Het wasgoed wordt meer naar het midden van de trommel verplaatst. Dit zorgt voor een gelijkmatigere behandeling van het wasgoed en wasgoed wordt beter beschermd.
Ecosilence Drive
Dit betreft een koolborstelloze motor die stiller, duurzamer en zuiniger is.
Extra snel 15/30
De wasmachine heeft een extra snel wasprogramma waarbij de wastijd wordt verkort van 30 naar 15 minuten.
Belangrijkste eigenschappen
  VarioPerfect
  ActiveWater
  Serie | 8 Wasmachine
  ECARF gecertificeerd
  VarioSoft-trommel
  Ecosilence Drive
  Extra snel 15/30
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A+++
  Levering binnen 24 uur
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Bosch WAW32582NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bosch WAW32582NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Eigenschappen
Sku
WAW32582NL
Ean
4242005031931
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 739,00
Belader
Bij een voorlader zit de deur van de wasmachine aan de voorkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
8 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 8 kilo. Dit is geschikt voor de meeste huishoudens tot 5 personen.
Gewicht
81 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 81 kilo is deze wasmachine wat zwaarder dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
47 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 47 dB is deze wasmachine een stuk stiller dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
73 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 73 dB is deze wasmachine wat stiller bij het centrifugeren dan de meeste andere apparaten.
Maximale toerental
1555
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1555 toeren. Dit is een relatief hoger toerental.
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Bosch
Informatie Bosch WAW32582NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.