Feedback

Bosch WIS28441EU

Inbouw wasmachine
1
€ 799,00 € 992,28
Levertijd onbekend. Betaling: Ideal of onder rembours.
Goedkoopste!
2
€ 908,00
Levertijd 24 uur. Betaling: Ideal of creditcard.
3
€ 1.005,00
Levertijd 24 uur. Betaling: Ideal of creditcard.
Bosch WIS28441EU wasmachine
1/5
Omschrijving Bosch WIS28441EU
De Bosch WIS28441EU is een volledig geïntegreerde wasmachine die bijzonder stil is tijdens het wassen en centrifugeren en dankzij het grote display en overzichtelijke bedieningspanel een hoog gebruiksgemak heeft. De voorlader met energieklasse A+ heeft een vulgewicht van maximaal 7 kg en een maximale centrifugesnelheid van 1.400 toeren. De Bosch WIS28441EU bevat innovatieve technologie als ActiveWater, dat het watergebruik optimaal afstemt op de belading in de trommel. AquaStop biedt volledige bescherming tegen waterschade. De wasmachine heeft een uitgestelde starttijd, schuimherkenning, onbalanscontrolesysteem, resttijdindicatie en een signaal bij het einde van het programma.

Extra snel 15/30
De wasmachine heeft een extra snel wasprogramma waarbij de wastijd wordt verkort van 30 naar 15 minuten.
Serie | 8 Wasmachine
Met de serie 8 Bosch wasmachines kan tot 8 of 9 kilogram wasgoed worden gewassen. Alle serie 8 wasmachines zijn voorladers. De meeste machines zijn vrijstaand met een enkel apparaat dat geschikt is voor inbouw. Alle wasmachines zijn voorzien van de koolborstelloze motor genaamd EcoSilence Drive, zijn uitgerust met VarioPerfect, en hebben de zogenaamde VarioTrommel en ook het AntiVibration Design, en zijn ook uitgerust met ActiveWater. De meeste hebben een wasprogramma speciaal voor het reinigen van de trommel of hebben een Ecarf gecertificeerd wasprogramma. De meeste apparaten uit de serie 8 hebben trommelverlichting. Sommige apparaten zijn uitgerust met technische vernieuwingen zoals ActviOxygen, en of een AntiVlekken systeem met speciaal daarop toegeruste wasprogramma's, en of het I-Dos doseersysteem. Ook nieuwe toepassingen zoals het besturen van de wasmachine van een app, of feedback op het display over het water en energie, worden op sommige van de wasmachines uit deze serie toegepast.
ActiveWater
Met ActiveWater wordt het watergebruik afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaart de wasmachine op het gebruik van water en energie. De ActiveWater technologie bestaat uit drie onderdelen: een automatische beladingsherkenning van het wasgoed via een sensor, een specifieke wijze van opwarming van de wastrommel, en het trommelsysteem.
VarioSoft-trommel
De VarioSoft-trommel heeft een druppelvormige trommelstructuur en de meenemers van de was zijn asymmetrisch geplaatst. De beweging van de trommel wordt hierbij aangepast afhankelijk van het gekozen wasprogramma. Het wasgoed wordt meer naar het midden van de trommel verplaatst. Dit zorgt voor een gelijkmatigere behandeling van het wasgoed en wasgoed wordt beter beschermd.
Belangrijkste eigenschappen
  Extra snel 15/30
  Serie | 8 Wasmachine
  ActiveWater
  VarioSoft-trommel
  Inbouw wasmachine
  Energieklasse A+
  Maximaal vulgewicht van 7 kg
  Levering binnen 24 uur
Aanbieder
Levertijd
Betaalwijze
Afhaalprijs
Bezorgprijs
 
onbekend
€ 799,00
€ 799,00
24 uur
€ 908,00
€ 908,00
24 uur
€ 1.005,00
€ 1.005,00
onbekend
€ 1.006,04
€ 1.006,04
1-2 dagen
€ 1.006,69
€ 1.006,69
Prijsinformatie
Goedkoopste nu
€ 799,00 BudgetplanBudget..
Hoogste prijs ooit
€ 1.449,99
Laagste prijs ooit
€ 799,00
Huidige prijs ligt 19% onder de gemiddelde verkoopprijs, een korting van € 193.28


Bosch WIS28441EU
  Bezorgprijs vanaf € 799,00
  Levering binnen 24 uur
  5 aanbieders
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Bosch WIS28441EU wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Eigenschappen
Sku
WIS28441EU
Ean
4242002799759
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 799,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 7 kilo. Een maximaal vulgewicht van 7 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
77 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 77 kilo en is wat zwaarder dan veel andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
46 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 46 dB. Deze wasmachine is bij het wassen duidelijk stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
64 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 64 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren duidelijk stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelmotor gebruik koolborstels om de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine over te brengen naar de trommel. Er zijn ook koolborstelloze wasmachines waarbij de koolborstels ontbreken. Een wasmachine met koolborstelmotor zal qua prijs een iets voordeligere keuze zijn. Echter nadelen van koolborstelmotors zijn dat deze iets luidruchtiger zullen zijn en ook iets onderhoudsgevoeliger.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bosch WIS28441EU wasmachine? Stel hier uw vraag.
Informatie Bosch WIS28441EU
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Andere wasmachines van Bosch