Feedback

Bosch WOT24255NL

/ Vrijstaande Wasmachine
469,00
veiligkopen.nu
Gratis verzending
469,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending
469,00
mediamarkt.nl
Gratis verzending
469,00
blokker.nl
Gratis verzending
469,00
bcc.nl
Gratis verzending
499,00
keukenpakhuys.nl
Gratis verzending
649,00
witgoedhuis.nl
Gratis verzending
Bosch WOT24255NL
  Bezorgprijs vanaf € 469,00
  Levering binnen 24 uur
  7 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 1 alternatieve wasmachine voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 649,00
donderdag 9 juni 2016
Gemiddelde prijs
€ 507,26
Laagste prijs
€ 395,85
dinsdag 30 januari 2018
Huidige prijs
€ 469,00
bij Veiligkopen
Productomschrijving
De wasmachine WOT24255NL van Bosch is een handige compacte bovenlader, waarin u tot 6 kg wasgoed kwijt kunt. Hij heeft nuttige extra’s, zoals een in te stellen starttijd, automatische schuimherkenning (overdosering) en speciale programma’s voor allergieën, wol, sport en kreukherstel. Bovendien is de Bosch WOT24255NL zuinig met water en energie, waardoor hij energielabel A++ heeft.
ActiveWater
Met ActiveWater wordt het watergebruik afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaart de wasmachine op het gebruik van water en energie. De ActiveWater technologie bestaat uit drie onderdelen: een automatische beladingsherkenning van het wasgoed via een sensor, een specifieke wijze van opwarming van de wastrommel, en het trommelsysteem.
AllergyPlus Programma
Dit wasprogramma beschermt de was tegen allergenen door gebruik te maken van hoge temperaturen en extra spoelbeurten.
Serie | 4 Wasmachine
Met de modellen uit de serie 4 kan tot 6 of 7 kilogram was worden gewassen. Alle voorladers uit de serie 4 zijn voorzien van de koolborstelloze motor genaamd EcoSilence Drive en hebben VarioPerfect, waarmee de wastijd kan worden verkort of de was zuiniger kan worden gedraaid. Verder zijn de voorladers voorzien van een trommel met AntiVibration Design. Zowel de voorladers als de bovenladers uit de serie 4 zijn voorzien van ActiveWater. Tot slot zijn de bovenladers uit deze serie 4 verrijdbaar.
Belangrijkste eigenschappen
  ActiveWater
  AllergyPlus Programma
  Serie | 4 Wasmachine
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A++
  Levering binnen 24 uur
Foto's

Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Bosch WOT24255NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bosch WOT24255NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WOT24255NL
Ean
4242002782140
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 469,00
Belader
Bij een bovenlader zit de deur van de wasmachine aan de bovenkant van het apparaat.
Maximale vulgewicht
6 kg
Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasmachine kan. Een vulgewicht van 7 of 8 kilogram komt het meeste voor. Deze machine heeft een maximaal vulgewicht van 6 kilo. Dit is geschikt voor kleinere huishoudens van 1 of 2 personen.
Gewicht
59 kg
Het gewicht van een wasmachine varieert vanaf 50 kilogram tot 100 kilogram. Met 59 kilo is deze wasmachine een stuk lichter dan de meeste andere apparaten.
Kleur
Wit
De kleur van deze wasmachine is Wit. De meeste wasmachines zijn wit.
Geluidsniveau wassen
59 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het wassen maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 50 en 60 decibel. Hoe lager het aantal decibellen hoe minder lawaai. Met 59 dB is deze wasmachine iets luider dan de meeste andere apparaten bij het wassen.
Geluidsniveau centrifuge
76 dB
Het geluidsniveau in decibel geeft aan hoeveel lawaai een wasmachine bij het centrifugeren maakt. Deze waarde ligt meestal tussen de 70 en 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibellen hoe meer lawaai. Met 76 dB is deze wasmachine vergelijkbaar qua geluid bij het centrifugeren met de meeste andere apparaten.
Motor
Bij een wasmachine met koolborstelmotor maakt de machine gebruik van zogenaamde koolborstels om de energie van de motor over te dragen op het ronddraaien van de trommel. Er zijn ook wasmachines zonder koolborstelmotor. Het voordeel van een wasmachine met koolborstelmotor is dat deze gemiddeld genomen iets goedkoper zal zijn. Het nadeel van een machine met koolborstelmotor is dat deze wat meer geluid maakt en iets onderhoudsgevoeliger is.
Maximale toerental
1200
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1200 toeren. Dit is een relatief wat lager toerental.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Andere wasmachines van Bosch
Informatie Bosch WOT24255NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 400,00 tot € 500,00
454,00
Whirlpool TDLR 70220
Goed alternatief