Feedback

Bosch WVH28443NL

/ Vrijstaande Wasmachine
Vanaf €879,00 door www.veiligkopen.nu
879,00
veiligkopen.nu
Gratis verzending
879,00
bemmelenkroon.nl
Gratis verzending

Bosch WVH28443NL
  Bezorgprijs vanaf € 879,00
  Levering binnen 24 uur
  2 aanbieders

Zoekt u toch een andere wasmachine? Wij hebben 4 alternatieve wasmachines voor u gevonden. Klik hier om ze te bekijken.
Productomschrijving
De Bosch WVH28443NL is een designvolle was-droogcombinatie die zuinig wast en droogt, een zeer stille en duurzame Eco Silence Drive-motor heeft en voorzien is van speciale AirCondensation-technologie. Met behulp van luchtcondensatie wordt efficiënt gedroogd en op water bespaard. De witte voorlader met energielabel A heeft een vulcapaciteit van 7 kg voor wassen en 4 kg voor drogen, met een maximale centrifugeersnelheid van 1.400 toeren. De Bosch WVH28443NL bevat Refresher-technologie voor fris en kreukvrij wasgoed. Een speciaal wasprogramma met hete lucht zorgt voor hygiënisch wasgoed, terwijl AutoDry de droogtijd optimaliseert en daarmee uw kleding beschermt.
Serie | 8 Wasmachine
Met de serie 8 Bosch wasmachines kan tot 8 of 9 kilogram wasgoed worden gewassen. Alle serie 8 wasmachines zijn voorladers. De meeste machines zijn vrijstaand met een enkel apparaat dat geschikt is voor inbouw. Alle wasmachines zijn voorzien van de koolborstelloze motor genaamd EcoSilence Drive, zijn uitgerust met VarioPerfect, en hebben de zogenaamde VarioTrommel en ook het AntiVibration Design, en zijn ook uitgerust met ActiveWater. De meeste hebben een wasprogramma speciaal voor het reinigen van de trommel of hebben een Ecarf gecertificeerd wasprogramma. De meeste apparaten uit de serie 8 hebben trommelverlichting. Sommige apparaten zijn uitgerust met technische vernieuwingen zoals ActviOxygen, en of een AntiVlekken systeem met speciaal daarop toegeruste wasprogramma's, en of het I-Dos doseersysteem. Ook nieuwe toepassingen zoals het besturen van de wasmachine van een app, of feedback op het display over het water en energie, worden op sommige van de wasmachines uit deze serie toegepast.
AutoDry
Met AutoDry is de droogtijd korter zodat kleding beter wordt beschermd.
Ecosilence Drive
Dit betreft een koolborstelloze motor die stiller, duurzamer en zuiniger is.
ActiveWater
Met ActiveWater wordt het watergebruik afgestemd op de hoeveelheid wasgoed. Hierdoor bespaart de wasmachine op het gebruik van water en energie. De ActiveWater technologie bestaat uit drie onderdelen: een automatische beladingsherkenning van het wasgoed via een sensor, een specifieke wijze van opwarming van de wastrommel, en het trommelsysteem.
AirCondensation Technologie
Met behulp van deze techniek wordt water bespaard. Hierbij wordt de was gedroogd met behulp van luchtcondensatie.
VarioPerfect
Met VarioPerfect kunnen de meeste programma's sneller of meer energie-efficiënt worden gedraaid. Dit leidt tot een besparing van tijd en energie.
Belangrijkste eigenschappen
  Serie | 8 Wasmachine
  AutoDry
  Ecosilence Drive
  ActiveWater
  AirCondensation Technologie
  VarioPerfect
  Vrijstaande wasmachine
  Energieklasse A
  Levering binnen 24 uur
Prijsontwikkeling
Hoogste prijs
€ 1.049,00
vrijdag 11 november 2016
Gemiddelde prijs
€ 895,05
Laagste prijs
€ 726,41
donderdag 1 februari 2018
Huidige prijs
€ 879,00
bij Veiligkopen
Specificaties
Belangrijkste eigenschappen
Sku
WVH28443NL
Ean
4242002822204
Productgroep
Wasmachines
Vanaf prijs
€ 879,00
Belader
Een voorlader heeft de deur aan de voorzijde van de wasmachine zitten.
Maximale vulgewicht
7 kg
Het maximale vulgewicht van een wasmachine bepaalt hoeveel was in een keer gewassen kan worden. Het meest voorkomende vulgewicht is 7 of 8 kilogram. Deze wasmachine kunt u vullen tot maximaal 7 kilo. Een maximaal vulgewicht van 7 kilogram is geschikt voor de meeste huishoudens tot 4 personen.
Gewicht
84 kg
Wasmachines wegen in de regel tussen de 50 en 100 kilo. Dit apparaat heeft een gewicht van 84 kilo en is een stuk zwaarder dan de meeste andere wasmachines.
Kleur
Wit
Deze machine is Wit van kleur. Meestal zijn wasmachines wit.
Geluidsniveau wassen
46 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het wassen kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 50 decibel tot ca. 60 decibel. Hoe kleiner het aantal decibellen des te minder geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 46 dB. Deze wasmachine is bij het wassen duidelijk stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Geluidsniveau centrifuge
74 dB
Hoe luid een wasmachine is bij het centrifugeren kan worden bepaald aan de hand van het geluidsniveau in decibel. Dit varieert in de regel van ca. 70 decibel tot ca. 80 decibel. Hoe groter het aantal decibellen hoe meer geluid het apparaat maakt. Het geluidsniveau van dit apparaat is 74 dB. Deze wasmachine is bij het centrifugeren wat stiller in vergelijking met de meeste andere wasmachines.
Motor
Een koolborstelloze wasmachine brengt de kracht van de ronddraaiende motor van de wasmachine direct over naar de trommel. Er zijn ook wasmachines met koolborstels. Voordelen van de koolborstelloze wasmachine zijn dat deze stiller is en minder onderhoudsgevoelig. Qua prijs zal een koolborstelloze wasmachine iets duurder uitvallen.
Maximale toerental
1400
Hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger het wasgoed uit de wasmachine komt. Het toerental van deze wasmachine bedraagt 1400 toeren. Dit is een vergelijkbaar toerental ten opzichte van de meeste andere wasmachines.
Garantie
2 jaren
Toon alle eigenschappen
Ervaringen
Er zijn nog geen ervaringen over deze Bosch WVH28443NL wasmachine. Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Vragen en antwoorden
Heeft u een vraag over deze Bosch WVH28443NL wasmachine? Stel hier uw vraag.
Andere wasmachines van Bosch
Informatie Bosch WVH28443NL
De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.
Alternatieven
Alternatieve wasmachines van € 750,00 tot € 1000,00
764,15
AEG L9FE96CS
Beste alternatief
831,00
Bosch WIW28540EU
Goed alternatief
999,00
Siemens wmh6y891nl
Goed alternatief
807,00
Miele WDB 020 WCS
Goed alternatief